Obřad a hostina Brno - Maximmus Resort/Hotel Fontána?

Profilova fotka
Ahoj nevěst a ženichové ! Přez internet jsme vybraly jako favority 3 místa pro obřad a hostinu. 1) Maximmus Resort - hotel na přehradě 2) Hotel fontána - na přehradě 3) Restaurace Nebeský mlýn v králově poli Zajímalo by mě, jestli máte někdo nějaké zkušenosti s těmito místy. Budu moc ráda za jakýkoliv přízpěvek k diskusi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj my měli svatbu na hotelu Fontána a naprostá spokojenost, mimochodem na téma Hotel Fontána je založena i diskuse http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... Měli jsme zde obřad, hostinu i nocleh....
Odpovědět
maximus má otevírat příští rok v květnu po rekonstrukci, do té doby nelze říct, než najmou kuchaře a personál, fontána je hezká, ceny jsou OK, personál ochotný i když je jich málo, Nebeský mlýn má dozajista nejlepší jídlo i personál, také nejvyšší ceny a umístění není nic moc, uprostřed tržnice, zase je to blízko do centra, není tam však možnost se někde převléknout, dát malé děti spát nebo ubytovat hosty v objektu.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky, už mám zjištěné oba hotely na přehradě, Fontána poslala nabídku, která se zdá být dost finančně náročná, ještě bude záležet na domluvě. S obřadem, hostinou pro 25 lidí a večerní party pro asi 50 lidi to vychazi na 30 tisíc. A to je jen pronajem a nějaké jídlo, Tak teď budu zjištovat, jestli jsou takové ceny normální. Zatim jsem v tom začátečník :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?