Obřad 20 km od bydliště + hostina v našem městě

Profilova fotka
Holky co říkáte na tuto variantu ? Nepřišlo mi to divný, až do chvíle kdy jsem začala "moc přemýšlet" ]-( Není to blbý tahnout 50 lidí (většina bydlí v našem městě) na hrad 20 km daleko a pak zase zpátky na hostinu která bude v našem městě ? prosím názory :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, dle mého názoru to blbé není. Já sama jsem chtěla obřad 40km od mista bydliště a od hostiny,ale pak jsme našla hezčí místo, které je od nas cca 15km. Kdybych ho nenašla, táhla bych he klidně 40km :) Je to NAŠE svatba, kdo by to absolvovat nechtěl, jeho problém :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky není to blbé je to vaše svatba a tvůj velký den. Pokud se budeš cítit dobře celý den, budeš mít celou svatbu krásnou ať pojedete kde chcete :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@martinaatru To není tak daleko.. My jsme měli naopak obřad v našem městě a hostinu 25 km daleko (měli jsme taky cca 50 lidí). Objednali jsme autobus pro asi 50 lidí a bylo to. ;o) Všichni byli spokojený, že nemusej řídit a přiopili se už v autobuse. ;o) Prý to bylo fajn, že se už v tom autobuse začali seznamovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Díky holky, já jsem z toho celá nervózní... já moc přemýšlím a pak mi občas z toho hrábne :D nesnáším plánování
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky, taky si myslím, že je to v poho.... ;-)
Odpovědět
@martinaatru Není to divné 20 km není zas tak moc .....Trochu z jiného soudku..to heslo na BeremeseJE TO NAŠE SVATBA ,můžem si ji udělat jak chcem, nehledět nalevo, napravo se mi vůbec nelíbí.Na hosty je potřeba se ohlížet, pokud to některé nemáte v plánu tak je lepší jít jen se svědky.
Odpovědět
Profilova fotka
my jedeme na obřad 30 km, za ten zámek to stojí :-) vůbec si s tím nelam hlavu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky pojedeme na hrad 20 km a myslim ze nejsme vyjimka, kazdy nema ve svem meste hezke misto pro obrad,takze je dost caste ze se musi kousek dojet..kdyz je to cesta do pul hodky tak to myslim hosty nijak obtezovat ;-)
Odpovědět
Vůbec to není hloupé! :-) My také pojedeme cca 28 Km na zámek, kde budeme mít obřad a hostinu a buď tam zůstaneme i na raut a nebo se na raut budeme vracet zpět do místa bydliště. :-) Je to Váš den a myslím, že se nenajde nikdo, kdy b řekl, že nepojede. :-) A nedávno jsme byli na svatbě, kde jsme z Prahy jeli do Jílové a pak zase zpět do Phy, ale zcela na druhou stranu a nikomu nám to nepřišlo. :-)
Odpovědět
Tímto dotazem mi mluvíš úplně z duše. Ale myslím, že 20Km je opravdu v pohodě. My uvažujeme nad dvěmi místy obřadu - na jedno (mé vysněné) místo to máme 37Km a na místo hostiny pak 58Km na druhé místo obřadu to máme taky 37Km ale na místo hostiny už jen 23Km, ale už to pro mě není to top místo. A já teď nevím, jak se rozhodnout :-( Mám tahat v červenci 50 lidí po tak dlouhé trase a neohlížet se na druhé když to místo tolik miluji a nebo mám ustoupit? :-(
Odpovědět
My budeme mít obřad na zámku cca 50 km od bydliště, hostina bude také tam a na večerní raut se zase budeme přesouvat zpět do místa bydliště - budeme mít hodně "přespolních", tak je aspoň doma ubytujeme :-) A komu se to nelíbí, tak má smolíka :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad taky cca 50km od bydliště a po obřadu se budeme vracet a hostina je pak ještě cca 10km dál :-) Takže si myslim že to není blbé , a kdo to nepřijme , tak mě to bude pochopitelně mrzet ale nikoho nutit nemůžu a ani nebudu ! :-)
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?