Oběd nebo rovnou raut?

Ahoj, vzhledem k tomu, že se nemůžu rozhodout, bych chtěla poprosit o vaše názory. Přemýšlíme nad variantou obřad dopoledne - focení - oběd - zábava + raut a nad variantou obřad kolem 14-15h - focení - raut - zábava + stále raut s tím, že u obou variant bude při obradu stále k dispozici víno, nealko a nějaké menší občerstvení. Budu v 7. měsíci těhotenství a svatbu plánujeme na červen a s obědem mi to přijde poměrně zdlouhavé. Proto by mě zajímalo - vy, co jste měli obřad a hned poté raut, jaké byly ohlasy? Děkuji za odpovědi :)
Odpovědět
Ahoj - u nás oběd nebyl, ale obřad byl ve 13:00, nějaké krátké focení a pak příjezd přímo na místo hostiny. Potom byl rovnou raut - něco malého se pojedlo a jelo se na focení, které trvalo skoro do 17:00. Na rautu ovšem bylo jídla pořád dost a kolem 18:00 se začalo grilovat a večer kolem 22:00 se na stůl dala nějaká kolena a tatarák. Neměnila bych - každý si mohl zobnout kdy chtěl a nečekalo se na nás třeba s jídlem, atd.
Odpovědět
My máme obřad ve 13h, cca na půl hodiny, pak společná polévka, ať můžou rodiče pronést případné přípitky a proslovy, pak focení skupinky plus pak my odjedeme na focení nás dvou a ostatní budou mít k dispozici raut a nějaké zahradní hry.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my teda budeme mit obrad okolo 14 - 15 hodiny, aby to bylo pohodlnejsi pro vetsinu svatebcanu, kteri budou dojizdet. Po obradu budeme mit foceni my dva, svatebcane odjedou na zabavu (degustace vin/prohlidka pivovaru+k tomu nejake mensi obcerstveni), potom se vratime z foceni, bude studeny raut s pripitkem, foceni skupinek a teply raut.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?