Nymbursko

ahoj holky, uz jsem se tu jednou ptala, ale stale nenasla. hledam hezke misto na obrad a "oslavu". klidne nejaka vesnicka hospudka- utulna, s terasou.. okoli nymburka. ( prosim ne Loučen, Podebrady kolonada, Nymburk hradby... ani urady) :( jsem zoufala nic nenit TO prave.. diky
Odpovědět
Co v Poděbradech restaurace Obora, Střelnice, Labská marina, hotel Golfi? Nebo v Pečkách U rejnoka? O těchto místech vím, že tam bývají často svatby.
Odpovědět
Obora se mi moc nelibi.. na sezeni venku je to neprakticke.. strelnice se zatim neozvala a na hotel golfi si tu nekdo stezoval.. pizzerku nechcem..
Odpovědět
Profilova fotka
Ty chceš obřad i oslavu na jednom místě? Co obřad na zámku v Radimi? Maminka spolužáka mojí dcery tam bude mít svatbu a byla z toho místa naprosto unešená. (Mně tedy připadá normální, ale záleží asi na každém...) Co Ty by sis představovala? Někdo mívá oslavu v hospodě v Radimi, ale zkušenost vlastní nemám. Jen vím, že kousek od restaurace je dětské hřiště, což mi připadá fajn pro ty svatební hosty, co mají malé nudící se děti. (Jak já se na všech svatbách jako dítě nudila...)
Odpovědět
@alexah89 Villa Romantica v Koline.
Odpovědět
Zámek v Křinci. Oslava v kavárně na zámku, či v parku - najmout si catering. Pokud jste romantici, Břístevská Hůra - je to tam nádherné. Oslava V Kersku. Jinak my máme svatbu v Evangelickém kostele v Nymburce a oslavu U Vodárny
Odpovědět
Profilova fotka
@lucie69 prosímtě, a ta Břístevská hůra, jak se tam člověk dostane?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Břístevská Hůra - pěšky do krpálu :D Autem se dá dojet po polňačce až pod kopec - cesta nic moc, ale dá se. Moje mamka (66 let) se tam loni vydrápala, ale pokud máte něhoko staršího či jinak méně pohyblivého, tak ho tam asi nedostanete. (Spoustě svatebčanů dělají problém i obyčejné schody.) A určitě bych nahoru nelezla v botech na podpatku.
Odpovědět
Profilova fotka
@l_a_u já si to myslela :))))) ale děkuju za návöd...určitě tam zajdeme jenom tak na výlet :)
Odpovědět
Přesně tak....
Odpovědět
http://www.uceskeho-lva.cz/ hospoda v Opočnici, velice příjemná obsluha a vedení :-)
Odpovědět
My máme obřad v Havířském kostelíku a hostinu v nově otevřeném hotelu Na Farmě v Choťovicích (za Žehuní). Jsou tam moc příjemní a zařídí vše na co si vzpomenete..
Odpovědět
Ahoj, super hostina je v loveckém hotýlku Jivák.
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj. My meli svatebni hostinu v Nymburce v kavarne Stara posta a bylo to super. Skvela domluva a ochotny personal. Posezeni mozne venku i uvnitr. A je mozne tam udelat i obrad.
Odpovědět
@kokca a prosim te pod kym domlouvat havirsky kostelik?? o nem jsme uvazovali, ale nikde jsem se nedopadtrala, jestli je mesta nebo cirkve, abychom si dohodli pripadne termin a podobne... jinak vam vsem moc dekuji za tipy :)
Odpovědět
@alexah89 Patří městu.Na matrice jsme ho nahlásili jako místo obřadu,ti nám dali kontakt na městské kulturní centrum,kde jsme si ho zarezervovali.. Pronájem stojí 2tis.Máš pravdu,na netu k němu moc info není :(
Odpovědět
super, dekuji moc
Odpovědět
My měli komplet svatbu - obřad, hostinu, raut i ubytování v penzionu Bučický mlýn u Rožďalovic. Je to v okrese Nymburk. Jsou tam snad druhou sezónu, našla jsem to úplně náhodou a bylo to opravdu skvělé, hrozně ochotní, nic nebyl problém, ceny rozumné a hlavně nádherné romantické prostředí - všichni hosté byli nadšení. Takže můžu doporučit.
Odpovědět
@alexah89 jinak domluva s poděbradskou matrikou i městským kulturním centrem naprosto bez problému, všichni milý a ochotní (měli jsme tam svatbu loni)
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavne sa vyhnite svatebni hostine u rejnoka hrozna obsluha, pred polivkou som uz chcela odist a poslite to dalej nech uz nema ziadna nevesta pokazeny svatebni den diky :-(
Odpovědět
Profilova fotka
S krásnou terasou, úžasné jídlo...http://najitrach.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Benátky nad Jizerou, krásný zámek a hlavně upravený park.
Odpovědět
@alexah89 Havířský kostelík v Poděbradech je města, stačí se na všechno zeptat na matrice v Poděbradech. Jsou tam moc ochotné paní
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?