Nové Hrady

Profilova fotka
Máte někdo zkušenost se svatbou na zámku Nové Hrady?? děkuju
Odpovědět
Profilova fotka
@gruntovat Dobrý den, tak zámek Nové Hrady u Skutče velice dobře znám, protože tam jezdím pravidelně natáčet svatby. Zámek je krásný jak z venku tak i zevnitř.Má také krásné ale menší zahrady. Horší to je s cenou za obřad, bohužel za obřad, který trvá cca 20 min chtějí na Nových Hradech 10.000,-Kč. Obřadní místnost je velká na sezení cca 60 míst a kolem další prostor na stání, v jednom rohu je krásné bílé piáno a v sále je krásná akustika, většinou si svatebčani k piánu objednávají housle a když spustí housle a piáno tak je to přímo doják.... Kdy máte svatbu??? Pokud by jste hledala kameru na svatbu, tak písněte co nejdříve. Info posílám do Vaší pošty. Zdraví VIDEOTVORBA Bajer Pce.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za radu :) určitě se ozvu.
Odpovědět
@gruntovat Ahoj, loni jsem tam byla 24.8. na svatbě bráchy mého přítele a letos se tam 23.8. pro změnu bereme my :-D Prostory úžasné, jen ta cena nic moc :( Kdybys měla nějaké dotazy, tak se ptej :)
Odpovědět
Profilova fotka
A JAK DLOUHO DOPREDU JSTE TO ZAMLOUVALI? A MUZU SE ZEPTAT KDE MATE HOSTINU A OSLAVU?JE NECO PEKNEHO V TOMTO OKOLI?
Odpovědět
@gruntovat Tak my jsme si termín zamlouvali už v říjnu, ale mají vždy několik svateb za den. Myslím, že oddávají na zámku každý sudý týden. Určitě budou stále volná místa. Zkus kontaktovat paní Zajíčkovou na matrice v Mýtě, je suprová :) Hostinu máme v Penzionu Jangelec, přímo ve Vysokém Mýtě. Původně jsme uvažovali o tom, že bychom tam měli i venkovní obřad, ale protože jsme chtěli termín 23.8. a v ten se oddává v Nových Hradech, tak jsme měli smůlu. O dalších místech jsme moc nezjišťovali, protože jsme chtěli tyhle dvě.
Odpovědět
Profilova fotka
JANGELEC VYPADA SUPER.NEVIS,JESTLI DELAJI HOSTINY I VENKU NA DVORE?TAM SE MI TO PODLE FOTEK ZAMLOUVA.TAK DEJ PAK VEDET JAK JSTE U NICH BYLI SPOKOJENI.
Odpovědět
@gruntovat Myslím, že všechno bude o domluvě. Paní, s kterou jsme se domlouvali je fajn a nebrání se ničemu. Prý tam měli i umělý sníh :) Super je hlavně to, že veškerou výzdobu dělá právě tato paní, vše je v ceně. Nemusím se o nic starat. Jo jediné, co si zaplatíme je půjčení potahů na židle.
Odpovědět
Profilova fotka
Představuji si svatbu v Provence stylu, levandule atd. Nevim jestli se to tam hodí víš? No budu muset asi počkat až se vrátíme z ciziny a pořádně si to tam prohlédnout. díky za tvoje rady a pomoc :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?