Noční klid

mate prosim tip na miesto svadby v strednych cechach s moznostou ubytovania, stravovania a zabavy hosti aj po 24.hod? obavam sa ze vacsina rezortov zo zakona nepovoli hlucnejsiu zabavu do skorych rannych hodin ( chceme mat viac DJs ) alebo som si uz odpovedala a zo zakona musi byt vsade po 24h klud..?
Odpovědět
@zuuuz33 obecně je noční klid už od 22:00. Záleží na tom, jak moc se to kde dodržuje, asi se informujte přímo v místě hostiny. Určitě existují i výjimky, třeba letní festivaly je určitě mají.
Odpovědět
nám třeba majitel penzionu řekl, že jelikož jsme obsadili většinu lůžek, budeme, cituji "bordel dělat jenom sami sobě" a těch několik ostatních hostů to vydrží :-D a nijak nás neomezoval. Tak se prostě všude zeptej, jak to mají.
Odpovědět
super asi tak nejak, zavisi aj od arealu, nemame v plane zrovna letny festival pod holym nebom len to skratka nebude uplne koser :) diky
Odpovědět
Ahoj, byla bych opatrná, protože noční klid je ukotven přímo v zákoně - takže vůbec nezáleží na tom, co řekne majitel penzionu. Naštvaný host, případně i soused, může zavolat policii a bude v právu (není to zas tak pravděpodobné,ale stát se to může).
Odpovědět
Ahoj,jsou i místa,kde stačí nahlásit na úřadě,že se pořádá akce do tolika a tolika a máš povolení.Majitel restaurace to pro nás zařídil sám.
Odpovědět
Profilova fotka
Venek - V Brně je to tak, že stačí nahlásit. Po nahlášení je to automaticky povoleno min. do půlnoci. Když nahlásíte až pozdější hodinu, je na úřadě, zda to povolí, ale půlnoc máte jistou... Vnitřek - Noční klid se pak vztahuje pouze na veřejné prostory, takže pokud to budete mít někde vevnitř v hotelu, je to na majiteli, zda Vám to povolí. Nesmí to být ale slyšet ven a nesmí si nikdo z okolí stěžovat stěžovat :-)
Odpovědět
vyborne, no uz sme si nasli jeden areal, v nedelu ideme na obhliadku, tak snad to vyjde a radcej im dopredu povieme co mame v plane aby sme to potom nemuseli riesit v den D a kazit si vecer..dakujem za odpovede!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?