Nevíte o nějakém místě v okolí Ostravy či Beskyd - typově podobné jako U Holubů na Čeladné? Děkuji

Nevíte o nějakém místě v okolí Ostravy či Beskyd - typově podobné jako U Holubů na Čeladné? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, doporučila bych asi hotel Kam v Malenovicích. Obřad může probíhat i venku v kamenném amfiteátru, v případě špatného počasí i v sále v hotelu. Ubytování je možné jak v hotelu, tak v dřevěných chatkách. Vaří výborně, jednání majítele taky dobré :-). Posílám pár fotek z letošní svatby. ( v pozadí 2. fotky je hotel a v pozadí 4. fotky chatky. Foto samotného hotelu bohužel nemám)
Odpovědět
Mohu se zeptat - jak je to tam s kuchyní, slyšela jsem, že se zde nevaří? A moc děkuji za Váš předchozí komentář
Odpovědět
Profilova fotka
@lomilomi ale jo, vaří, teď jsem tam byla na konferenci a oběd jsme tam měli. Byl vcelku dobrý :-). Tito novomanželé tam taky jídlo měli, myslím, že raut, ale to jsem už nefotila, měli mě jen na obřad :-)
Odpovědět
Beltine Hotel, H-resort
Odpovědět
@huwik Děkuji ještě jednou
Odpovědět
Profilova fotka
Pak se nabízí Zlatý orel - tam jsem fotil dvě svatby, pak v Kozlovicích Na Mlýně - tam jsem měl svatbu já http://www.svatba.alex-art.cz/galeries/ (moje osobní galerie ze svatby) nebo na druhou stranu Penzion Setina, tam jsem fotil už asi tři svatby, jak za deště tak za hezkého počasí. Všechna místa jsou hezky v přírodě a na focení ani není potřeba někam přejíždět, vše je na dosah ruky, vaří tam perfektně a stačí si jen dle libosti vybrat, co Vás zaujme. Případně na mapy.cz zkuste v odlehlejších místech hledat restaurace a doporučuji si je pak osobně projet a vyzkoušet jídlo, tak jsme to dělali my a rozhodně bych to nedělal jinak. Je potřeba aby Vás to místo oslovilo se vším všudy, takže osobní schůzka nutná ;-) Přeji hodně štěstí, Lukáš
Odpovědět
@alexartcz Velice Vám děkuji (osobně jsem byla pouze na jedné svatbě (bez čehokoli co se teď na svatbách dělá...), takže ani nevím "kde pořádně začít"). Podívám se na Vaše odkazy a místa. Ještě jednou děkuji!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
@lomilomi taky hledame podobne misto , nasla jste neco uz neco? Dekuji :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?