Nevěsty z okresu Mělník, kde budete mít hostinu?

Profilova fotka
Nerada bych dala 40 tisíc jen za pronájem sálu. Ráda bych ale prostory, ve kterých se nají cca 45 lidí a ještě zbyde prostor na tancování, není to daleko od Mělníka, není tam draho a pokud možno je u toho i zahrádka. Přijde mi, že v okrese Mělník nic takového asi není....Jo a abych nezapomněla, musí tam opravdu dobře vařit :-N Děkuji za případné náměty :-)
Odpovědět
Ahoj, my máme svatbu na malém zámečku v Lobči. Ceny nám přišly dobré, Sál 10x10m - to byl důvod proč jsme zrovna tam - chceme klasický taneční parket na společenský tanec. My hostinu nemáme - zvolili jsme teplý bufet po celou dobu - přišlo nám to pro nás lepší. Ale hostiny dělají.
Odpovědět
a co Marina v Nelahozevsi?
Odpovědět
Ahoj, my máme hostinu v Kolibě v Dolínku. V restauraci budeme mít oběd a pak se přesouváme do srubu, kde se platí jen pronájem a všechno ostatní pak záleží jen na vás jak si to zařídíte. Možná s tím bude trošku víc starostí, ale určitě to stojí za to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My to měli přímo na Mělníku U Ještěra,jelikož jsme to měli kousek od barák a navíc se známe s majitelemu,je tam nádherná(ted už prosklená) zahrádka,super majitel,úžasný kuchař( jen nevím,jestli tam ještě pracuje),za pronájem se nic neplatilo.Bylo nás asi 40 a ta zahrádka stačila. tak je ještě předzahrádka s grilem a dětským domečkem,takže i děti se vyřádili.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?