Nevěsty z okresu Klatovy a okolí, máte tip na místo?

Kde plánujete svatbu, potřebovala bych typ na pěkné místo! Díky ;-)
Odpovědět
1
2
11
Profilova fotka
To jsme dvě, protože hledám okolo KLatov pěkný místečko i s ubytováním...a nic nějak nemohu najít... :-(
Odpovědět
Já jsem právě koukakala, kde nejvíce měli v okrese Klatovy svatby. Hodně Klenová nebo Velhartice. Kamarádka měla ve Velharticích a je to tam moc pěkné. Hostina i s ubytováním je pěkná v Hotelu Jiřičná. Já přemýšlím o svatba na hradě Rabí. Tak hledám informace. :-D
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojky :-) Můžu se přidat?
Odpovědět
Maicky, kde plánujete svatbu vy? Máte moc krásnou holčičku. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky :-) Se omlouvam, že odepisuju tak dlouho, ale nevšimla jsem si, že mi někdo odepsal :-) My plánujeme svatbu na Klenový. A děkujeme za pochvalu Danielky :-) Už je to šídlo :-) A kde budete mít svatbu vy? Bude to teda na Rábí?
Odpovědět
Ahoj, jo jo, svatbu budeme mít na Rabí. Myslím si, že svatba na hradě má něco do sebe. Je to tam zase taková jiná atmosféra, jen z toho přístupu k hradu mám trochu strach :-o neni zrovna nejlepší, ale zvládli to jiné nevěsty a svatebčané, tak to zvládnem taky. Jen mi mrzí, že tu konírnu alespoň trochu nevyzdobují. Přemýšleli jsme i o Velharicích, ale už to pro nás dost z ruky. Na Klenové jsme také byla. Venku budou krásné fotečky. Jen místnost pro obřad mi přišla dost malá. Svatebčané tam stáli, ale zase to netrvá nějak dlouho, takže to přežijí :-N Ještě mám dotaz ohledně půjčoven šatů v Klatovech. Já zatím byla jen v Sušici a ještě bych se chtěla někam podívat, i když v Sušici bych si vybrala, ale ráda vyzkouším ještě jiné šaty. Jaká půjčovna v Klatovech je nejlepší? Máš zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Já si budu nechávat šaty šít, ale jelikož to teď u švadleny vázne, zatim jsme ještě neviděli ani látku, tak jsem se domluvila se známou, že si dneska dojdu nějaký šaty vyzkoušet a předčasně si je zamluvim a když se do 14 dnů u švadleny nic nezmění, tak si je na 100% objednam. Jinak hodně šatů na výběr mají při hlavním tahu z Horaždovic na Plzeň. Nevim jak se ta půjčovna jmenuje, ale je to po levý straně, když jedeš od Horažďovic, projedeš jednu křižovatku a dojedeš na druhou a tam u ní hned je ta půjčovna. Je hned u silnice, tak to nemůžeš přehlídnout. Mají tam docela hezký šatičky. Pak jedna půjčovna je, když pojedeš na náměstí, tak ve Vídeňský ulici. To je vlastně, když bys na první křižovatce odbočila do prava (taky když pojedeš od Horaždovic) a je to po levý straně skoro až nahoře u náměstí a pak je ještě jedna půjčovna na Plánický, ale tam jsem na to neslyšela chválu, prej je ta ženská nějaká nepříjemná a neochotná, tak nevim... Na Rábí to znam, tak to to budete mít hezký :-) A kde ty vlastně bydlíš? Já myslela, že jsi přímo z Klatov.
Odpovědět
Ahojky, jo jo, vím, kterou půjčovnu myslíš. Tam se pojedu určitě podívat. Nejsem z Klatov, ale z Horažďovic. Že je půjčovny i ve Vídeňské ulici jsem ani nevěděla. Ale každopádně chci zkusit hlavně tu na hlavním tahu u silnice. Ještě jsem si myslela, že bych zajela do Strakonic. Uvidím. Jinak v Sušici v půjčovně je naopak pani moc milá. Tak já se jdu zase ponořit do pracovního prosecu. ]-( Mám pocit, že z Klatovska nás tady moc není. Škoda. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Taky bych řekla, že nás tu moc neni :-( Se nedá nic dělat. Si holt budeme muset vystačit samy :-) Kamarádka si pučovala šaty ze Strak a dala za docela obyčejný 8000 a ještě ke všemu jí je špatně nastavily. Měla hrozně moc rozjetou šněrovačku! A navíc mi přišlo, že jí byly i krátký. Když budeš chtít tak ti pošlu fotku. Jo Horažďovice, tak to znam :-) Já mam totiž v Hejný babičku a jezdila jsem tam hodně často a hlavně jsem často chodila do Hydčic na diskárnu :-D
Odpovědět
Tak to je dobrý, v Hejné znám pár lidiček a na diskotéce v Hydčicích jsem bývala každý pátek, teď už to tam pro nás moc neni. Byli jsme tam asi před rokem, když se kamarádka loučila se svobodou a dost jsme tam zvyšovali věkový průměr :-D 8.tis za půjčení se mi rozhodně dávat nechce. To už mi přijde dost. V Sušici chtějí ř 5.500,- protože ty šaty které by se mi líbily jsou nové, zatím je ještě žádná nevěsta neměla. Kdybych si vybrala nějaké starší, tak budou určitě levnější. Jsem zvědavá na ceny v KT. Budu ráda, když mi pošleš tu fotečku šatů. Do IP ti pošlu maila. Nechci ho psát sem.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo fakt tam někoho znáš? A koho třeba, jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Koho? No tak např. Zbyněk Krejčí je můj spolužák ze ZŠ a Jana Bečvářů taky. Jinak tam znám také pár lidí co tam mají babičku, Tomáše Polanů aj. z této partičky. Tedy ty šaty jsou fatk děsně krátký. Vůbec to nevypadá hezky, to já budu šaty až na zem. Je to také tím, že měřím pouze 167cm. Kamarádka je vyšší postavy a měla problém sehnat šaty,aby jí nečouhaly nohy.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Jo Zbyňda, to je fajn kluk, ale už jsem ho neviděla ani nepamatuju. Beči je taky super :-)Tomáše Polanů?? :-D Toho kudrnatýho andílka :-D Já taky měřim 167 cm :-) I když jsem se měřila nedávno jen tak ze srandy, tak jsem měla 165 cm, tak se asi scvrkávam :-D
Odpovědět
No ono jich je tam těch kudrnatých andílků více :-D :-D S Tomášem jsem pro změnu chodila na střední. To je moc hodnej kluk a Zbyňa taky. No, je výhoda, že si můžeme dovolit i nějaký podpatky a pořád nám šaty budou dobře. I když já chci jen malé podpadky,nerada bych se někde zabila, obzvláště na tom hradě :-S
Odpovědět
Koukala jsem do tvého alba, ty šaty, které bude mít svědkyně jsou moc krásné.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo kluci jsou v pohodě. Já jsem s nima taky chodila do Hydčič. S Tomášem ale víc. A děkuju za pochvalu svědkyniných šatů :-) Jinak já podpatky budu mít asi 7 nebo 8 cm. Vlastně mam ty botky, co jsou v albu.
Odpovědět
Tedy,v těch botách bych nedošla ani od baráku k autu :-D :-D :-D Na podpadky jsem si odvykla. Do práce to mám celkem kus, tak chodím v pohodlných botách a pak když si jednou za čas vezmu podpadky, tak mám pocit, že chodím jako kachna (no možná to neni ani pocit) :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky zdravim..ja budu mit svatbu sice v Praze,ale pochazim ze Susice odkud budu mit cukrovi+dort a kytky... :-)
Odpovědět
Ahoj Hani, to je dobře, že je tady další nevěsta z Klatovska i přes to, že budeš mít svatbu v Praze. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
lorca: Ahojky. Já už si zase na podpatky pomalu začínam zvykat a už je to lepší, takže už z toho obavu nemám. Ale to víš, před tim jsem čekala malou, tak se mi nejlíp chodilo v botaskách a pak jsme hodně chodily na procházky a tak to mi taky vyhovovaly botasky. Teď už chodí sama, tak je to lepší, takže si je sem tam vemu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hani: Souhlasim s Lorcou :-) Moc nás tu z Klatovska bohužel neni :-( A co, že máte svatbu v Praze? Přítel tam bydlí?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky...bydlime tady oba pritel jiz 12 let ja 7l et,sla jsem sem hned po skole..navic moje rodina je mala pouze 5 lidi,kteri sem pojedou ze Susice,z Prahy prijde dohromady 50 lidi-v tom jsou zapocitany kamaradi+doprovod a pritelovo rodina bydli kousek od Prahy takze poradat svatbu v Susici by ani neslo..Ale kdybych se tam vdavala vybrala bych si nejspis Rabi nebo Velhartice,tam je to moc pekny..Klenovou neznam...A kde vlastne bydlite vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky. Jo, tak teď už to chápu, to by se opravdu nevyplatilo, dělat svatbu tady. Já jsem z Klatov a lorca je z Horažďovic :-)
Odpovědět
Ahoj holky, no Hani, tak to bych také udělala svatbu v Praze, kdybych to měla jako ty. Tam je spoustu zajímavých míst, pro svatební obřad. Kamarádka bude mít svatbu v srpnu v Praze, ale vůbec nevím kde přesně. Musím to zjistit.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobré ránko holky. Taky je u Vás taky hnusně? Tady teda neprší, ale asi to moc dlouho nevydrží a sprchne :-( Včera bylo docela hezky, tak to bylo fajn, ale tohle počasí už mě štve. Jednou je tak a pak zase tak, se ani nedivim, že sme minule s malou marodily :-p lorca: A kolik budete mít lidí? my budeme mít malinkou svatbu. Budeme tam mít celkem 23 lidí, z toho 3 děti a zbytek dospělý, ale asi jen 4 kamarády, jinak je to nejbližší rodina. Ale my jsme to tak chtěli :-) Takže se moc těšim :-) Kolik vlastně stojí obřad na Rábí? Taky 3500?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky..v Praze je taky hnusne..pritel lezi od patku s horeckama,tak varim cajicky a staram se o nej...My mame na obed taky jen rodinu coz je 19 lidi,ale odpoledne zveme kamarady na raut tak pak to bude asi 70 lid,ale on stejne kazdej nedorazi..A jak uz jste daleko s pripravami?
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme skoro všechno zařízeno, místo, kapelu, šaty, hostinu, prstýnky, já už mam všechny doplňky k šatům a přítelovi ještě chybí košile a boty. Jinak kromě vejlužek je zařízeno naprosto vše :-) A jak jste na tom vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Zamluvene mame uz uplne vsechno..jen musim jeste dokoupit moji bizuteriii,korunku do vlasu,botky a vyzdobu na stul..to je snad vse..ted jste vybiram pisnicky pro obrad...
Odpovědět
Profilova fotka
To my budeme mít na obřad asi klasiku.
Odpovědět
Ahojky holky, no vy máte přeci jen svatbu o nějakou chvilku dřív. Já toho ještě tolik zamluveno nemám. Mám obřad, restauraci, šaty, ale ty nemám ještě na jisto, chci právě ještě do těch Klatov. Prstýnky budeme mít hotové do 14 dní. Ale pak vlastně nemám nic. Až budu mít definitvně vybrané šaty, vyrazíme vybírat oblek pro ženicha. Svatbu bych chtěla mít laděnou do oranžova, takže ženichovi smetanovou košily a oranžovou kravatu. Jinak na obřad bych chtěla jako písničku při příchodu klasiku, pochod. A pak vůbec ještě nevím. Ani nevím, zda tam mají varhaníka nebo to pouští z CD, na jedněch fotkách jsme právě viděla, že tan hrál kdosi na varhany. Musím se tam dojet ještě zeptat. Ale to je ještě čas.
Odpovědět
1
2
11
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?