Nevěsty z Brna - kde jste měly nebo plánujete svatbu?

Hledám inspiraci. U mě zatím vyhrává Parkhotel...máte lepší typ na obřad+hostinu na zahradě v zámeckém/hotelovém prostředí?
Odpovědět
Obřad i oslavu jsem chtěla mimo Brno na jednom místě, vybrali jsme si Vinařství u Kapličky v Zaječí. Pokud si chcete přípravy na svatbu užít a nestrhat se tak NEdoporučuji. Všechny dekorace na obřadní místo včetně koberce a málem i stolu jsem si musela zařídit sama. Svatební tabuli jsem si také nezdobila včetně naskládání ubrousků. Paní manažerka, která tam zajišťuje soukromé akce je neochotná cokoli udělat nad rámec vytvoření kalkulace. Má připomínky typu: Nemůžete očekávat, že vám z ubrousků budeme skládat holubičky a podobně. Nakonec vše s vypětím sil klaplo, ale přístup je tedy otřesný vzhledem k tomu, kolik tam za svatbu zaplatíte. :-S
Odpovědět
Parkhotel je super, organizovala jsem tam sice pětidenní seminář, ale personál byl dokonalý. Můžu jen doporučit :-) . Hodně štěstí!
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad pod Petrovem v Mistodržitelské zahradě a hostinu v Tuřanské besedě :)
Odpovědět
Profilova fotka
Je to sice kousek za Brnem, ale doporučuju hotel Harmonie v Zastávce u Brna, měli jsme tam svatbu letos v dubnu a spokojenost veliká. A tím, že je to mimo Brno, tak to není ani tak drahé. U mě ve svatebním albu najdeš fotky pro představu a jinak ti klidně písnu víc, kdyby tě to zajímalo :-)
Odpovědět
Já měla zahradní svatbu v okrasné zahradě ve Vyškově, cca 30km od Brna..
Odpovědět
Taky jsme vše měli na jednom místě, tedy přesun byl cca 200m z obřadu (venku na hrázi rybníka) do restaurace. Místo akce: Porčův mlýn, okres Černá Hora, cca 30 km od Brna, obřad a raut venku, oběd v horní restauraci, soukromá párty dole v krčmě u rybníka a ubytování v penzionech taky přímo tam. Můžu jenom doporučit.
Odpovědět
Profilova fotka
... obřad i hostinu jsme měli v hotelu Vista. Můžu jen doporučit. Původně to mělo být v hotelu Santander, ale tam měli tak katastrofální přístup, že jsme místo změnili. A nelituju. Prostředí, jídlo, personál a hlavně pan provozní, všechno bylo dokonalé.
Odpovědět
Rádi bychom se podělili o velké nadšení z bezchybné svatební hostiny, kterou jsme se rozhodli pořádat 6.7.13 v brněnské restauraci Bohéma. Toto místo disponuje skvělým prostorovým potenciálem pro tento druh slavnostní akce. Do elegantního a prosvětleného salonu se ke svatební tabuli krásně vešlo 56 hostů - bez pocitu stísněnosti. Velkou výhodou v teplém letním dni byl přímý vstup na terasu (s výhledem do parku). Domluva s paní majitelkou probíhala od počátku bez nejmenších problémů, neboť jsme se setkali pouze se vstřícným jednáním a zjevným zájmem o naplnění našich představ. Vše, na čem jsme se domluvili, bylo k naší naprosté spokojenosti bezezbytku dodrženo. Kvalita jídla i veškerého dalšího servisu splňovala nároky i těch nejnáročnějších svatebních hostů. Ochota a profesionalita veškerého personálu byla rovněž obdivuhodná. Tuto restauraci srdečně doporučujeme! Novomanželé Zajícovi
Odpovědět
Profilova fotka
My plánujeme svatbu příští rok v dubnu. O obřadu pořád rozmýšlíme jestli hrad, zámek nebo kostel. Sháním prostory na svatební hostinu, chceme catering, ale hledáme pronájem společenského sálu. Nemáte nějaké typy? Předem děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít svatbu na Golf Kaskádě, směr Kuřim. Platí se sice za pronájem sálu, ale dá se to vzít na firmu jako školení. Jinak je tam opravdu krásně, výborně vaří (byli jsme na ochutnávce sv. menu, uvaří cokoliv si řeknete) Budeme tam mít obřad na hřišti a hostinu v sálu propojeným s krásnou velkou terasou s výhledem na hřiště, na které budeme grilovat prasátko. Co je pro nás plus tak tam točí kofolu - takže žádné malé pitíčka které stojí majlant. V ceně je bowling a golf. Jak se tak poslouchám, tak už se nemůžu dočkat :-D (fotky viz. mé album Přípravy)
Odpovědět
Nemáte náhodou někdo zkušenosti s restaurací Cha cha v Ivančicích? Případně doporučení na nějakou dobrou s velkou terasou v okolí? Tak pro cca 80 hostů... Díky moc
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?