Nevěsty vdávající se v Trutnově

Ráda bych si vyměnila pár písemenek s budoucími nevěstami, jenž chystají tuto velkou událost na srpen tohoto roku, navíc v Trutnově, krásném městě v Podkrkonoší. Vaše plány, přání, nápady, vše se cení ;-)
Odpovědět
Ahoj, jsem rada, ze tu vidim nekoho Podkrkonosi. Ja jsem sice z Prahy, ale pritel je ze Dvora a vypada to, ze svatba bude nekde v okoli. U nas je to docela slozity, zatim nemame ani termin a hlavne jsme nenasli vhodne misto. Jsme si rikali, ze letos v lete, ale kdo vi:-) Zvazujem i Trutnov nebo nekde na horach. Kde mate svatbu vy, primo v Trauci? 8-)
Odpovědět
Ahojky, naše svatba bude v bývalém evangelickém kostele- známý pod názvem Koncertní síň Bohuslava Martinů. Je tam krásný parčík, klídek, jiné než na náměstí na radnici. Chtěli jsme ještě svatbu někde na samotě, v horách, horská chaloupka s výhledem na hory, ale nic vhodného jsme nenašli. Jen doufám, že v srpnu vyjde počasí a bude krásně, nemusí být vedra jako na sahaře, ani zima a déšť by nemusel být ;-) S mým milým jsme byli tak nedočkaví, že pro termín na rok 2009 jsme si šli už na podzim 2008, ale na matrice ještě neměli plánovač ;-) Tak jsme uspěli až v lednu :-D Teďkon pomalu zařizujeme vše okolo, ale většinu už máme... Tak přeji hodně štěstí, ať najdete to Vaše místečko a také příhodný datum :-)
Odpovědět
Tak o Martinu sale jsem nevedela, asi to taky pujdeme okouknout. No, s nama je to slozity, my bychom meli radi obrad nekde venku, treba v zamecke zahrade s tou moznosti, ze kdyz bude prset bude svatba automaticky ve vnitnich prostorach. Popr. nejaky odsveceny kostel by byl mozna taky fajn, jsem asi trochu narocna, ale je to nejspis jednou za zivot, musi se mi tam opravdu libit, tak co:-) Navic nas bude asi 70 coz jak jsem zjistila je docela problem nekam vsechny ty lidicky nacpat jak do obradni sine tak nasledne na raut:-( My moc nespechame, proste vim, ze az to prijde jsme schopni vse zaridit treba za par tydnu. Teda saty uz si davam usit ted, zas takovy blazen nejsem, ale jinak...vsechno jde, kdyz se chce:-) Zase cim min casu je na zarizovani tim min do toho nekdo mluvi:-) Tak ctu, ze u Vas uz vsechno mate, to je hezky:-), ted se muzes bez starosti tesit:-) Neznas v Trutnove a okoli nejakou dobrou vizazistku a kadernici, ja mam vse v Praze, ale budu muset sehnat nekoho mistniho? Diky
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoj holky, tak to jsem ráda, že jsem našla někoho, kdo to bude mít v blízkém okolí. zuzulka: já jsem taky přímo ze Dvora jako tvůj nastávající. Svatbu budeme mít v Kuksu a svatby dělají i venku v zahradě, tak se můžeš domluvit s paní z matriky, je moc příjemná a ochotná. Nevím sice jak to dělají,když prší, ale asi taky nestojí venku na dešti. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Ahoj holky, přidávám se k vám :-) Teda koukám, že už to máte všechno zařízené. Já nějak nestíhám :-( Momentálně bych potřebovala tip na nějakou vizážistku v Trutnově. Jak to budete mít s líčením na svatbu?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 letech
Ahoj holky.. chci se zeptat.. máte nějaký tip na svatbu v okolí Trutnova? chcem ale vše na jednom místě.. a venku.. svatba bude letos v září.. a nemáme ještě skoro nic... :-( nějaký chaloupky s velkou kapacitou nebo něco podobného ? děkujuu za tipy :-) h
Odpovědět
@dejnaaaaa Dobrý den, osobně se mi líbí v Peci pod Sněžkou penzion Amor, s možností obřadu i hostiny na místě, ubytování také možné ( jen nevím kapacitu). :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dost známých se zmiňovalo o tomhle : http://www.buggy-club.cz/www.buggy-cl... Je to ranč na Valech :o)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?