Netradicni misto pro svatbu

Ahoj proeim muzete sem napsat nejake tipy na netradicni svatebni obrad? Neco jineho nez hotely, restaurace a zamecky. Dekuji! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my mame obrad aj hostinu na Fojtstvi - obrad v zahrade a na hostinu je tam taka zrekonstruovana stodola, v podstate taky statok. Ale myslim ze to uz dnes neni ani moc netradicne. Povodne som chcela mat svadbu v lese, no kvoli rodine sme sa museli dohodnut na "prijatelnejsej" variante. Inak co vidim tak tu maju holky svadbu napriklad na plazi, alebo ted som tu u jednej videla Dol Michal v ostrave, mozno ti sem aj napise:)
Odpovědět
Profilova fotka
Kamaradka mela obrad v Panenskym Tynci:-)
Odpovědět
Ahoj my budeme mít svatbu ve Sloupsko-šošůvské jeskyni :-D
Odpovědět
Joo, ta s Dolem Michal jsem já. :-) ale svatba nás teprve čeká, tak snad se to povede...
Odpovědět
@shigella jé, to budeš mít krásný :) v dole Michal jsem byla loni na den památek a zrovna se tam taky jedna svatba konala :)
Odpovědět
Profilova fotka
Budeme mit az pristi rok u rodicu na zahradce. P. S. Stavi si domecrk :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My meli v pradelne :)
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme taky v podzemí, Chrustenická šachta. Pro případ, kdyby nám pod zemí nevyšlo, jsme ještě uvažovali jako alternativu nějaký archeoskanzen (Prášily, Nasavrky, Isarno...) Jinak jsem tu taky viděla alba z moc krásných svateb na skalách (horolezci), na rozhledně, v bazénu nebo ve skautském táboře. Bohužel si nepamatuju, jaké to byly nevěsty abych poslala odkaz :(. A kamarádka měla svatbu ve veslařské loděnici. Jinak být trochu movitější, hrozně by se mi líbilo mít svatbu na La Grace (replika historické plachetnice http://www.lagrace.cz/ ).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?