Netradiční místo na svatbu Brno

Dobrý den. Máte prosím někdo tip na ne úplně tradiční místo na svatbu v Brně. Předběžně ji plánujeme na červen 2019. Zatím se mi nejvíc líbí zámek Belcredi, ale chtěla bych mít víc na výběr. Máme rádi stará místa, která mají svou atmosféru, jeskyně apod. Určitě by to mělo být místo, které je trochu zastrčené a nechodí okolo spoustu lidí. ;-)
Odpovědět
Tak zámeček v líšni je asi to nejdradičnější hned po Nové radnici co zde máme :)). Jo a obřad zde trvá do 10 minut. Ve dveřích je problé se vyhnout s dalšími nevěstami, v parku se fotí x dalších, zaparkovat v tom množství lidí je také problém. Takže jestli něco méně tradičního, tak sem určitě ne. Co se líbilo mě, kdybychom nakonec neměli obřad v prosinci - Arboretum Křtiny, Arboretum MZLU , jako vnitřní prostory se mi velmi líbí - strohá Novobarokní aula VUT, nebo UMPRUM. Vždy však musíte počítat s tím, že na méně tradičních místech je nutno si zaplatit pronájem.
Odpovědět
@ardent1 Moc děkuji. Ta aula VUT vůbec nevypadá špatně 🙂 O venkovním obřadu také uvažuji, ale mám trochu strach z počasí :-D
Odpovědět
A paní, která řeší pronájmy, byla velmi příjemná.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?