Neobvyklá svatba, jaký na to máte názor?

Mám na Vás takovej dotaz....respektive by mě zajímal váš názor... Každá ženská si přeje svatbu snů...má o tom nějakou představu....tu řeknete chlapovi a ten vás vždy srazí...:) Chtěla jsem něco něžného, romantického.........on na mě vybafl: 1. Svatba v letadle se seskokem - to bych nedala....tak rychle vdovou být nechci...do toho bych měla stres ze seskoku, než ze svatby...přistát potom rozcuchaná, se zničenými šaty...no nevim.... 2: Svatba v kostnici - se smrtkama, kostma atd...- v Mexiku, kde jsme nedávno byli a zamilovali si to tam, se smrtky uznávají...berou je jako život,jako začátek něčeho...takže úplný opak jako tady...k tomu dodal Motto, že by to alespoň bylo na život a na smrt...černé doplňky na svatbě..nevím, nevím... No čučela jsem na něj, jestli si mě chce brát jakože ze srandy nebo co....až jsem z toho začala přemýšlet o té druhé variantě...ale s tím, aby to nebylo tak morbidní, to udělat do vtipna...---ala Adams family... Jsem zvědavá, jesti se nějak dohodneme a vůbec vezmeme :D ... Jaký na to máte názor?
Odpovědět
Profilova fotka
@cepanka Tady mas inspiraci :-D http://revue.idnes.cz/londyn-zazil-zo...
Odpovědět
Profilova fotka
a ja bych sla do toho seskoku :D
Odpovědět
Profilova fotka
@cepanka A ted vazne...Muj nazor je takovy, ze bys nemela delat nic proti svoji vuli. Vztah je o kompromisech, o oboustrannych kompromisech, tak nevim proc bys mela ustupovat. Pokud ma partner elan do netradicni svatby, tak do toho jdete, ale do neceho co bude vyhovovat Vam obema. A co se tyce tech skoku, samostatne by Vas stejne vyskocit nenechali pokud neskacete sportovne, museli byste jako tandem... A tandem neni tak hroznej :-) Kazdopadne musis to chtit i Ty a ne se podrizovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cepanka My budeme mít také neobvyklou svatbu, takže mi to zvláštní nepřijde... A kostnice by byla reálná :) Zombie svatby jsou celkem profláknuté, hlavně v Anglii a Americe. Takže proč ne :)
Odpovědět
@marketajuppova no nakonec ta kostnice by nebyla proti mé vůli....dalo by se to nějak hezky a vtipně zmáknout....jen se bojím reakce lidí..i když vím, že je to náš den a může jim to být jedno... nebo pak reakce veřejnosti na fotky.... :)
Odpovědět
Profilova fotka
@astracreek To sice jo, mozny uz je vsechno...ale o to asi v tomto pripade nejde. Kdyz se na to @cepanka neciti, tak nevim proc by to mela tak delat...
Odpovědět
Profilova fotka
@cepanka Na lidi kasli :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@marketajuppova Já jsem nepsala, že by ji měla takovou udělat a mít, jen jsem psala, že je to celkem běžné. A že se dá dneska vymyslet cokoli = tudíž to není divné. :) @cepanka Určitě se na něčem shodnete, však to nemusí být extrém, ale nějaké téma, které by vám oběma sedlo. A na lidi se vykašli :) Minimálně si můžeš říct, že druhou takovou svatbu nezažijí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě jsem si vzpomněla, že jsem byla na svatbě kamarádovi, kde nevěsta byla v černém, on byl oblečen jako upíří baron a nastupovali na umíráček místo svatebního pochodu. Jejich rodina je zná a kamarádi také, tak jsme něco takového ulítlého čekali. I když 99% nevěst tady by to bylo proti gustu, osobně bych do toho nešla, ale byla jsem ráda, že jsem to viděla a že mám takovou zkušenost... Prostě to tak chtěli a bylo. A i paní matrikářka, místostarosta a varhanice to vzali celkem s klidem. Asi toho už viděli hodně :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nic proti netradičním svatbám, ale mělo by to odpovídat životnímu stylu zúčastněných snoubenů, aby to nebylo takové šroubované a jen tak na efekt. Nevěsta-horolezkyně ať se vdává třeba někde na Pamíru, ale u křehké a zasněné knihovnice by mi ten Pamír přišel jako podivnej rozmar :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@mon_88017 Presne tak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Rada koukam na fotky z netradicnich svateb, jsou zajimavejsi, originalnejsi, ale nikdy bych do toho nesla. Nechtela bych za deset let vytahnout svatebni album a koukat na to jak jsem byla mlada a byla nadherna upirka, zombie, apod... byl by to jen kostym a postava na kterou jsem si hrala.. samozrejme pokud originalni tema svatby neco o snoubencich rika, souvisi s jejich zivotnim stylem, tak to je neco jineho :-) urcite bych se nenechala zenichem presvedcit na netradicni svatbu, pokud bych ji opravdu nechtela.. mas-li pochybnosti, tak zkuste najit jiny kompromis :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@cepanka Řeči či reakce lidí je to poslední co bych řešila.. tedy vůbec bych to neřešila.. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Spousta holek si bude hrát na princezny.. takže jestli si hrát nebo ne.. nevidím na tom nic špatného.. Třeba se vnoučata nasmějí a budou Vás brát za průbojníky něčeho, co tady v této chvíli ještě není a jinde je.. Jde spíš o to, jestli se na to cítíš a jestli to tak chceš.. Ono je to totiž těžko.. Když si dupneš nohou a budeš tvrdit, že chceš pravý opak (klasickou svatbu), tak se bude muset přizpůsobit zase on.. Takže je to opravdu na domluvě a to Vaší.. Hosté "vezmou" cokoli.. hlavně když nebude nuda.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@cepanka Dobý den, rádi Vám představíme možnost svatby na palubě GreenYacht v Praze. Krásné prostředí s romantickou terasou na letní palubě by mělo potěšit ženské srdce a svatba na lodi a vodě naopak přítelův. Podívejte se na naše stránky:-) Přemek
Odpovědět
@cepanka Úplně tě chápu. A co mít normální svatbu a příteli navrhnout, že skočit s padákem můžete třeba na první výročí svatby, po několika letech můžete obnovit slib v kostnici. Myslím, že by to byl takový kompromis. Svatba by neměla být nějaká komedie, je jen jednou za život:-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja bych asi sla taky do te kostnice:) je to proste neco..co neni bezne:) my jsme chteli jit zase opacne:) ja v cernem a on v bilem:)..proste taky jsme nechteli to mit stejne ..a podle toho jak to ma byt:) to jsme chteli aby si chlapi vzali i monterky:) no ale to neproslo,pac to mame na zamku:D:D:D ale fajndim ti:) :-)
Odpovědět
Tak jsem se dozvěděla, že to od něj byl opravdu vtip...po tom, co mě ta kostnice začala lákat.. :D ...prý se to k nám nehodí :))) Přitom já si to představovala tak jakože romanticky :)) klasika, bílé šaty, svíčky...žádná morbidita, žádní upíři...prostě jen to prostředí s heslem ,, na život a na smrt" :))))) Nakonec ho k tomu budu ukecávat já :D
Odpovědět
Mě by spíše zajímalo, proč má ženich takový zájem o neobvyklé prostředí ? Má si to pro sebe potřebu nějak odlehčit....nebo to chce prostě jinak než ostatní ? Do kostnice bych nevlezla, výšek se bojím....:-D...zkuste nějak popracovat a probrat co jej k tomu vede a pak asi hledat nějaký kompromis.....vono to pak bude pokračovat i dál..../ myslím ty kompromisy, to je halt manželství...:-) / EDIT : aha, tak už to bylo vysvětleno :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?