Nemojanský mlýn, Vyškov - Luleč . Zkušenosti,tipy.

Profilova fotka
Ahoj holky :-) Budu se v roce 2017 vdávat v Nemojanském mlýně. Ráda bych věděla, jestli jste se tam některá vdávala - jaké to bylo, jaký byl personál, ceny ? Mockrát děkuji za všechny komentáře :-)
Odpovědět
Ahoj, my tam plánujeme svatbu teď v červenci. Zatím to vypada dobře. Hostina pro zhruba 50 osob (pití, dva rauty, korkovný) a ubytování pro nas a rodiče vychazi zhruba na 50000. Korkovné je 50 Kč na litr vína a 200 Kč na litr tvrdého. Domluva je dobrá.
Odpovědět
Profilova fotka
A výzdobu si budeš dělat sama,nebo někdo z hotelu ? :-) My budeme mít také 50 lidí, chtěli by jsme se vlézt se vším všudy do 120tis, tak nevím,jestli to je reálné :-D
Odpovědět
Výzdobu sama. Budu tam spát už den před se svědkyní. Váš strop je určitě realný. Jen vím, že je potřeba Nemojany domluvit co nejdříve. Mají tam nátřesk. Oddávají jen pátek a sobota kromě prvního víkendu v měsíci...
Odpovědět
Profilova fotka
My už máme zamluvený termín na další rok :-) . Chtěla jsem v červnu a minulý týden mi paní oznámila, že má z celého léta jen jeden volný termín a to v srpnu. Tak jsme ho hned vzali :-) Mám v tom zmatek, nevím,s kým mám tu svatbu v Nemojanech řešit - provozní Šindelka, nebo vedoucí hotelu Hlavsová ?
Odpovědět
Teď měli už jen jeden termín? To je drsný. My vše řešili s panem provozním.
Odpovědět
Můžu se zeptat, 200 Kč za tvrdé myslí slivovici nebo všechen tvrdý alkohol? Moc děkuji :)
Odpovědět
Za tvrdý alkohol. Slivovice byla buď stejně a nebo míň. To teď nevím. Každopádně se nám prej vyplatí koupit si svůj alkohol a zaplatit mu korkovný, než to kupovat tam.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo no, je to mazec :-( . A je nějaká sleva na ubytování ?? A jedli jste tam ? Vaří dobře ? :-)
Odpovědět
Sleva na ubytování je 10%, když obsadíš celý hotel. Jedli jsme tam asi 2x a vždy dobrý. Tak snad tomu tak bude i na svatbě. Nevýhodou je, že den po nás je další svatba, tak nevím, kdy budou chtít končit.A údajně občas chatařům vadí hluk a volají policii, tak by se měla hudba po 22 hodině přemístit dovnitř.
Odpovědět
@ajinam A to jde? Mame taky v cervenci 2016 a bylo nam receno, ze nam povoli max 3 - 5 litru slivovice, korkovny nam rikal pan provozni 100,-. Jinak potom tvrdy alkohol musime vzit od nich! TAk to by me docela zajimalo :D Diky predem
Odpovědět
@ajinam Tak se divam, ze ta svatba po vas jsme my :D
Odpovědět
Jeeee tak to tě ráda potkávám ☺ nijak nam ten alkohol neomezoval.my máme asi 7 litrů tvrdého a něco málo slivovice. Domlouvali jsme to cca v únoru.
Odpovědět
Článek se načítá
@ajinam Ja tebe taky:) budeme tam se nasima svedkama taky den predem, tak na sebe mozna narazime :) Zkusime to s nim teda taky vykomunikovat, taky jsme meli schuzku v unoru.
Odpovědět
Jojo vím. Domlouvali jsme pokoje a pani říkala, že vy už máte některé rezervované. Určitě se na to optej. Já chtěla nějakou láhev od nich a pan provozní mi řekl, ať si koupím v akci a zaplatím mu korkovné 200 Kč a vyjde mě to levněji. O omezení nic neříkal.
Odpovědět
Děkuji za odpověď. Tak jsme tam volali a tato akce platila jen do února, že to začali lidi zneužívat :-S Tak to máme smůlu.
Odpovědět
Jako kdo se domluvit do února, tak ok a teď už to nepovolojují?
Odpovědět
prý ano, aspoň to říkal p. Šindelka
Odpovědět
Profilova fotka
Nemojanský mlýn má celkově relativně velmi příznivé ceny. Natáčím tam asi 5x do roka, mám to kousek. Pokud chcete vlastní alkohol, tak doporučuji jen víno a slivovici. Na svatbách se pije hodně víno a na tom ušetříte nejvíc. Ostatní alkohol se vzhledem k výši korkovného téměř nevyplatí kupovat. Nebo vyplatí, ale jen ten drahý jako Whisky a pod. Pokud budete chtít pít třeba Jelzina, tak vás korkovné vyjde stejně draho jako celá flaška v akci v Tescu. Je tedy dobré si ujasnit co budete chtít pít a levnější alkohol vzít od nich..
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahoj já chytla před,pred poslední termín na příští rok... ráda uvítám veškeré poznatky..tvrdý alkohol svůj je již zakázaný...jen vlastní víno litr /50kc bylo teď...vím že chtějí zdražovat jidlo, pití a pronájem..což bylo letos jako dárek svatebčanům.. chtějí 2500za altánek příští rok za prostory cca 4000ze to ještě není přesně nevím zda i s tím altánkem nebo jen prostory na Hostinu..zatím moc info nemám, byla jsem tam v neděli a mají vše rozpracované, ceníky kalkulace i svatební katalog...snad to stihnou do toho jejich svatebního veletrhu... ráda bych věděla co a jak..pokud si ceny nasadi brutálním způsobem tak nevím zda to utáhnem mám 50hostu..vím že nemůže být ani vlastni ovoce 😂😂😂😂 každopádně ještě letos povolili 1l kohoutkové vody ve džbánu za 25kc tak snad mi aspoň to nechají na příští rok!! Good luck..
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já svatbu v Lulči na další rok zrušila. Letos se tam vdávala moje kamarádka. Dojela jsem na Mlýn hned ráno, obsluha byla po páteční svatbě ještě dosti opilá. Všude venku byly vajgly od cigaret. Poprosila jsem obsluhu aby to uklidili,aby jsme mohli začít vše zdobit,tak mi jen řekli že nestíhají,ať to uklidilme my. Takže jsme vzali sáčky a začali uklízet nedopalky(včetně kelímků od piva atd) . Pak jsme vše nazdobili a začala svatba. Oběd byl hrozný! Nevím,zda kuchař nebyl taky na mol protože NIKDO z hostů nedojedl ani polévku,ani hl.chod. Spadla kuchaři solnička do jídla nebo nevím. Personál chodil velmi málo obsluhovat,spíš seděli u hl.vchodu a kouřili. No a další den nevěsta platila úzratu a nestačila se divit. Naučtovali třeba 52 káv, hostů bylo 40. Z toho cca 7 dětí okolo 10 let. Určitě de nevypilo zolik Kávy. A určitě je natáhli i na tvrdým. Nechala si bohužel na pokoji tašku s podvazkem,závojem ,kyticí,nějakým chlastem atd. Volala tam v pondělí a řekli že tam nic nezůstalo. Ani nebyli korektní aby jí to vrátili. Takže po tomto záťitku,toto místo NE.
Odpovědět
Profilova fotka
Divím se, že nepodražili už dřív. Bylo tam velmi levně. Nemojanský mlýn funguje teprve několik let a ty ceny tam byli zavádějící, než se to trochu rozkřikne. V podstatě ten areál celý několik let dotovali a teď mají konečně rok dopředu plno. Počítám že půjdou tak o třetinu až polovinu ceny nahoru a budou na úrovni Allvetu, nebo možná ještě dražší. Záleží co Vám napíšou do smlouvy. Ten veletrh co tam bude není jejich a nemají s ním nic společného. Pořádá ho svatební agentura, která si tam pronajímá prostory.
Odpovědět
Byli jsme ted v zari na svatbe v Nemojanskem mlyne a uprimne cekala jsem vic. Obed vetsine nechutnal (polevka bez chuti, omacka vypadala jako zdrcla), meli pripraveno malo lahví tvrdeho alkoholu (brzy jim vetsina objednaneho dosla) urcite maji rezervy i v obsluze, prostredi kolem krasne, ale zbytek průměrné
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?