Nemojanský Mlýn - obřad, hostina i večerní zábava

Profilova fotka
Ahoj holky, máte některá zkušenosti se svatbou na Nemojanském mlýně (hotel Nemojany)? Zdá se nám to tam pěkné a slyšeli jsme dobré reference, ale netuším ceny za pronájem, ubytko, jestli si tam můžeme vzít vlastního DJ, atd. Chceme mít obřad venku ve stylu altánek (pergola) a hostinu taky venku nejlépe pod velkým altánem. Může mi prosím někdo poradit? Už jsem tam psala a ještě se mi neozvali. Díky. :-)
Odpovědět
Dobrý den, my jsme na Nemojanském mlýně hráli. A budu k Vám zcela upřímná - zažili jsme lepší místa ke svatební hostině. Personál nás absolutně otrávil.
Odpovědět
Ahoj, nechávala jsem si od nich posílat nějakou nabídku na e-mail, ale nakonec jsme vybrali jiné místo, protože všechny červnové soboty 2014 už mají obsazené. Jesli chceš, napiš mi tvou e-mailovou adresu a jejich nabídku Ti můžu přeposlat.
Odpovědět
Profilova fotka
@gibon_music_band Mnohokrát děkuji za názor. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nemojanský Mlýn je velmi oblíbené místo, natáčím tam několikrát do roka. Pokud chcete hostinu venku, tak fajn, vnitřní prostory jsou spíš pro menší svatby. V zahradě je altán na obřady a spoustu zajímavých zákoutí pro focení, takže můžete mít vše na jednom místě. Ceny jsou pořád ještě velmi příjemné, spoustu věcí můžete mít z vlastních zdrojů, s obsluhou jsem nikdy problém neměl. V okolí nic podobného kromě hotelu Allvet není. S tím souvisí i veliká poptávka po jejich službách, resp. tři nevěsty které tam budu točit v příštím roce mají svatbu v pátek, protože soboty už měli v Nemojanském Mýně obsazené. Doporučil bych nejdřív telefonicky ověřit zda mají Váš termín vůbec ještě volný a pak řešit vše ostatní. Přeji pěknou svatbu ;-)
Odpovědět
Mohla bych pozadat taky o preposlani nabidky?Dekuji moc
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Děkuji. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@smonique Poslala bys mi prosím taky tu nabídku? My jsme tam chtěli svatbu letos na podzim, pan provozní mi slíbil poslat nabídku a předběžne zarezervoval termín, ale asi za 2 měsíce zavolal, jestli ten termín potvrdíme. Když jsem mu řekla, že nevím, když nemám nabídku, termín si škrtl a nic neposlal:-( Docela mě to zklamalo, asi už mu na jedné svatbě nesejde. Jenomže mě se tam líbí i přes pana provozního:-) a tak bych ráda měla nějaké srovnání... Děkuji moc!
Odpovědět
@smolicekl určitě, napiš mi prosím e-mail, kam to chceš
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?