Nemojansky mlýn - zkušenosti

Ahoj tak se chci zeptat kdo tam měl svatbu a jak jste byli spokojeni. Místo nádherné jen nám řekli že na rok 2019 zvedli hodně ceny :-(
Odpovědět
Profilova fotka
My sme tam povodne svadbu planovali, miesto sa nam hrozne pacilo. Ale citala som niekolko nie velmi dobrych recenzii na jedlo, takze pred zaplatenim rezervacneho poplatku sme si tam zasli na veceru a je pravda ze nadseni sme neboli. Mozno sme len chytili horsiu smenu v kuchyni, no pri svadbe to clovek uplne nechce riskovat. Mozem ti napisat, ake ceny povedali nam, nespominali ziadne zdrazovanie, ale ktovie :)
Odpovědět
Ahoj, dám vědět ,my zde byli několikrát na jídle a vynikající máme tam svatbu 10.8.2019
Odpovědět
Tak to budete mít po nás. My tam nakonec také budeme dodání 17.5.Budete tam mít i obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
V Nemojanech podražili a myslím že ještě podraží. Je ale fakt že první 4 roky byli oproti konkurenci v okolí jako je třeba Allvet extrémně levní. Možná to byli spíš zaváděcí ceny a v personálu byli hlavně učni na praxi, které není potřeba zase tak moc platit. Areál se pořád rozrůstá a investují do něj veliké peníze. I přesto si ale myslím, že stojí zato mít tam svatbu. Bydlím kousek od tama a natáčím tam asi 5x do roka. Co vím, tak nevěsty jsou spokojený. Oproti hotelům třeba v Brně kolem přehrady je to pořád hodně levné.
Odpovědět
Také jsme přemýšleli o svatbě tady, ale po návštěvě restaurace jsme to přehodnotili...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?