Nemojanský mlýn

Hezký den všem :) Má tu prosím někdo zkušenost se svatbou na Nemojanském mlýně? Nejlépe i s využitím jejich cateringu. Děkuji ;)
Odpovědět
Ano, byli jsme moc spokojeni ;) muzu jen doporucit
Odpovědět
@e22072016 Mohu Vám prosím napsat IP? :-)
Odpovědět
@scarlett9 jasne
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, nemuzu poskytnout svatebni zkusenost, ale byli jsme tam na schuzce a misto zamitli. Misto pro obrad naaadhera! Akorat jsem rikala, ze jestli se budeme brat tam, tak jim budeme muset natrit altan, uz je dost osoupany :-D Nicemene co se nam opravdu nelibilo, bylo, ze v pripade spatneho pocasi bychom se nevesli dovnitr (pozor na to, vnitrni prostory maji dost male a clenite, takze hoste na sebe neuvidi). A druha vec, co se nam nelibila, ze bychom museli sedet venku, ale po desate hodine presunout muziku dovnitr (ruseni nocniho klidu). Prislo nam, ze by nikdo netancoval, kdyz by parket byl odstrcen za dvere a hoste u stolu by DJe ani neslyseli. Potom jeste ze bychom si museli misto sami zdobit. Ovsem kazdy ma jine preference, treba vam tyto veci vubec nevadi ;-)
Odpovědět
@lizarde Děkuji za názor ;) Co jste nakonec vybrali vy?
Odpovědět
Já bych se na všechny podniky tohoto typu (Alvet /Nemojanský mlýn) vybodla :) Je to hrozně drahé, platíš úplně za všechno :D
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna Nemojansky mlyn vychazel cenove dost pekne. Coz byla jedna z jejich vyhod. My vybrali hotel Maroli v Mikulove. Naproste nadseni a pani, co tam dela svatby, je uzasna!
Odpovědět
Profilova fotka
@maja91 Neřekl bych že Allvet nebo Nemojanský mlýn jsou drahé. Nemojanský mlýn je hodně levný. V Allvetu bývají tři svatby naráz a i když je trochu dražší, mají rok dopředu plno. Cena je docela relativní pojem. V Brně za to samé dáte o polovinu víc. V Nemojanském mlýně mi paní už před vánoci říkala, že mají na 2017 poslední dva volné termíny. Jsou to dvě nejlepší místa na celém okrese. Asi nejste jejich cílovka. Tady je jedno videjko z léta, co jsem natáčel v Allvetu. Je tam i dost záběrů z celého areálu. V podstatě ani nemusíte nikam na focení a vše se dá udělat na jednom místě. https://vimeo.com/195190946
Odpovědět
@maja91 Asi tak, člověk platí úplně za vše... Ano, pokud člověk není finančně omezen, tak proč ne, ale když se nechce dostat do nějakých megačástek, tak je to zbytečnost... já preferovala místo, kde si budeme moct dovézt vlastní cukroví, víno apod... Nemojanský mlýn jsem taky měla původně v plánu oslovit, ale odradily mě fotky pár nevěst, kdy hostina byla někde v podkrovní místnosti a na zahradě byla takové staré ubytovací boudy...navíc v roce 2015 to měl myslím jiný majitel, protože to tam bylo trošku chaotické a dokonce tam na nějaké svatbě všichni chytli nějaké střevní problémy, ale to bylo za jiného vedení... je to otázka o preferencích a o ceně, každý málem myslí něco jiného :-)
Odpovědět
@video_majek Děkuji za tip ;) Raději bych svatbu ve venkovském stylu, takže ty hotely moc nee... Netočil jste náhodou nějakou svatbu i ve stodole v Dolních Kounicích?
Odpovědět
Profilova fotka
@scarlett9 Ten Nemojanský mlýn mi připadne trochu ve venkovském stylu. Je tam rybník, celé je to na vesnici.. Ve stodole v Kounicích jsem také několikrát točil. Je tam pěkné prostředí, večerní zábava byla vždy na dvoře. Je to takové osamocené místo a pokud zaprší, může být problém se tam dostat. Občerstvení bylo formou cateringu, myslím že tam nikdo nevaří..
Odpovědět
@video_majek Jj ten mlýn ano, myslela jsem spíš ty hotely, co tu padly.. :) Neměl by jste video z těch Kounic? Ty totiž nikde na netu najít nemohu, jen jsem tu o nich četla v diskuzích :/
Odpovědět
Článek se načítá
tak pokud ve venkovském stylu a jsi trochu organizační typ, můžu doporučit hájenku ve švábenicích. Sice si musíš všechno kompletně zařídit sama - jako catering, vyzdobu, atp. My tam svatbu budeme mít letos :)
Odpovědět
Profilova fotka
@scarlett9 Z Kounic videjko veřejně bohužel nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten Maroli je na kraji Mikulova, ma obrovskou zahradu s vyhledem na zamek. Industrialne nepusobi. Ale samozrejme to neni napr. stodola, jak je ted v mode. Hodne stesti s vyberem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, měli jsme několik nevěst, které v Nemojnském mlýn měli svatbu a všechny byli spokojené, věřím že pokud by jste se pro ně rozhodla budete spokojená.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Prosím - nějaké aktuální info o svatbě na mlýně?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Normalne nemam zapotrebi psat nekomu recenze a hlavne ne ty negativni. Nicmene jsem se rozhodla, ze to pro tentokrat udelam, protoze bych budoucim nevestam a zenichum neprala, aby si prosli tim stejnym, co my s Nemojanskym mlynem pred nasi svatbou. Melo mi byt od zacatku jasne, ze neni neco v poradku. Neochota komunikovat. Nabidka menu na hostinu mi prisla az po nekolikate prosbe. V nabidce se ovsem nedalo moc orientovat. Bylo mi receno, ze cenik jeste na dalsi rok nemaji pripraveny. Do konce dubna 2020 mi neprisla od hotelu ani smlouva ani poradna nabidka. Datum svatby jsem mela pritom zamluvene od cervence 2019. V prosinci 2019 mi zavolal novy manazer, s tim, ze se svatbou u nich muzu stoprocentne pocitat, at se nebojim. Na zacatku unora se mi ozvala recepcni s tim, at jim dam do 10 dnu vedet presny pocet ubytovanych. Samozrejme, ze jsem toto nevedela, nemela jsem pozvane hosty, natoz potvrzeni, ze by meli zajem o ubytovani, jelikoz jsme svatbu meli mit na konci srpna. Kdyz jsem se ptala na dodatecne informace v patek, tak mi nasledujici pondeli rano dosel temer vyhruzny email, ze pokud nenapisu tehoz dne kolik pokoju chci zamluvit, tak vsechny pokoje nabidnou k ubytovani jinym hostum. Pak ale prisla Korona. Z hotelu se nikdo neozyval a ja se stresem sledovala situaci, zda vlada povoli poradat svatby ve vetsim poctu atd. Kdyz vlada podala oznameni, ze od kvetna se mohou poradat svatby do poctu 100 lidi, byla jsem stastna a spadl mi kamen ze srdce. To jsem ale necekala, co prijde nasledujici tyden. Zavolala jsem manazerovi, ktery mel na starosti svatby. Ten mi bez jakehokoliv vyjadreni omluvy oznamil, ze svatba nebude, protoze se majitel hotelu rozhodl vsechny svatby v letosnim roce zrusit. Tato zprava me sokovala takovym zpusobem, ze jsem si musela vzit volno v praci a zacala hledat jina mozna reseni. Tou dobou uz jsem jiz samozrejme mela natistene pozvanky. 4 dny na to se ozval majitel hotelu, ze si to rozmyslel a svatby tedy bude mozno u nich poradat. Dovolila bych si toto chovani nazvat absolutne neprofesionalnim. Chapu, ze je to tiziva situace, nikdo nevi co bude za par mesicu, ale takhle by se chovat nemeli. Dne 14/5/2020 prisel dalsi email z hotelu, kde sepsali doporuceni vlady, ktera plati pro restauracni zarizeni. S prominutim, ani zenichovi ani nevestam po presnym popisu jejich doporuceni nic neni. My potrebujeme vedet jen co to znamena pro nas, ne jak casto musi cistit toalety a stoly po jinych hostech. Na konci dokumentu stalo, at si uvedomime, ze naklady budou drazsi, nevi zatim o kolik a at si rozmyslime, pokud chceme opravdu svatbu u nich poradat. Od neexistujici smlouvy jsem nasledujici den odstoupila. Myslim, ze priprava svatby neni lehky ukol pro nevesty a zenichy a proto mile a ochotne chovani ze strany mista poradani svatby je vice nez na miste. Toho se mi bohuzel od Hotelu Nemojansky mlyn nedostalo. Za me tedy opravdu nedoporucuji, ikdyz misto je to moc pekne. Vsem nevestam a zenichum drzim palce!
Odpovědět
@etern to je hrůza, ale zrovna na ně to není první negativní zkušenost co čtu...přeji, ať najdete místo, kde budete mít vše tak jak má být, bez těchto strašných zážitků... já mohu jen a jen doporučit Dominant Rakvice ❤️
Odpovědět
@simsamsim Dekuji mockrat. Nasli jsme si nove misto - Kocanda v Kravsku, zatim komunikace naprosto perfektni. Jsou vstricni, odpovidaji a misto je krasne. Snad uz nebudeme mit zadne problemy. :) O Dominantu slysim poprve :)
Odpovědět
S Nemojanským mlýnem je to těžké. Dvě třetiny personálu tvoří učni na praxi a těch pár zaměstnanců se tam střídá jako na běžícím páse. Pak se často stává, že pravá ruka neví co dělá levá, protože ta levá tam už dávno nepracuje. Chtělo by to nějaké stálé vedení a ne jen majitele na telefonu. :-|
Odpovědět
Ahoj, mám podobnou zkušenost z letoška jako @etern, s tím rozdílem, že se nám nikdo neobtěžoval ani zavolat v době, kdy byli rozhodnutí, že svatby nebudou. Poslali nám až ten mail s dodatkem, ať se teda vyjádříme jestli svatbu chceme dál u nich nebo ne. Pak jsme mluvili s 5 managerem, za tu dobu, co jsme u nich svatbu plánovali to byl opravdu 5 člověk a bylo nám řečeno, že už svatby dělat další rok nechcou a že teda ji letos u nich udělat můžeme, ale neví jestli v 11 večer nebude muset svatba skončit. No prostě neuvěřitelný... přitom nám původně slíbili svatbu klidně do rána, teď mění koncept, že z toho chcou středisko pro rodiny s dětma, tak se jim svatby nehodí. Jednání šílený, jako svatba není levná záležitost a člověk si to chce užít, ale tady má pocit, že se musí doprošovat, aby mu tu svatbu udělali a ještě mít staženej žaludek, jestli mu po 150 nezmění podmínky (ted nemam na mysli hygienicka opatreni, ty jsou jasne dany). Nakonec jsme od smlouvy odstoupili a peníze za zálohu nám vrátili, bez jakékoli odpovědi, omluvy nebo čehokoli. To asi nemusím zmiňovat, že nám narostly náklady, protože musíme přetisknout pozvánky, doladit matriku na novém místě apod... Takže za mě svatbu tam rozhodně ne, i kdyby se zase rozmysleli, že je dělat budou. Je to banda amatérů.
Odpovědět
@lenekje Přeji pevné nervy a hlavně hodně štěstí na novém místě. Taky musíme přetisknout pozvánky, ale naštěstí je to jen jediný náklad navíc. Akorát ten čas a nervy navíc se vyčíslit finančně nedají. :) Je pravda, že jsem musela manažerovi volat sama. Komunikace opravdu příšerná. Žádnou smlouvu jsem od nich neviděla. Pokud svatby nechtějí, tak si neměli s námi domlouvat termíny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?