Nejlepší místo pro svatbu na Ostravsku. Víte o něčem?

Ahojte nevesty, my sice planujeme svatbu az na 1.6.2013 ale jelikoz ten muj je Anglican a budeme mit na svatbe asi kolem 30 lidi z jeho rodiny, musime planovat trosku vice dopredu. :-) Nevite nahodou o nejakem peknem zamecku v okoli Ostravy kde delaji obrad i hostinu pro 70-80 lidi? Divala jsem se na Zamek Silherovice, ale myslim, ze to by vyslo prilis draho. :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatbu na zámku v Kravařích, měli jsme tam obřad i hostinu a za nás doporučuji. Bylo nás 80 a v pohodě, viz mé ablum :-)
Odpovědět
My měli svatbu (přípravy nevěsty, poděkování rodičům, obřad, hostinu i ubytování) v hotelu Imperial Ostrava a můžu vřele doporučit. Pronájmy jsou zcela zdarma a prostory opravdu krásné! A ceny za jídlo a pití úplně v pohodě (původně, když jsme tam šli na 1. schůzku jsme čekali ceny mnohem vyšší). Také jsme původně plánovali zámek Šilheřovice, ale bohužel přístup pana provozního nás dost odradil - ale přímo na Šilheřovice už je tu někde diskuze, tak si můžeš přečíst. Navíc v Šilheřovicích platíš za vše - včetně pronájmu, jídlo a pití dražší než Imperial - zámek nemá vlastní kuchyni, řeší se to cateringem, takže v jedné diskuzi kočka psala, že měli na svatbě studenou polévku :-(.... My původně hotel nechtěli, že to nebude romantické, ale nakonec to bylo možná ještě lepší než na zámku, páč ten servis byl opravdu 100% ve všech ohledech, vše jsme měli pod jednou střechou a vybrali jsme si pro obřad (skleněné atrium) i hostinu (secesní restaurace Legend) prostory, které vypadaly jako zámecké, takže to bylo perfektní ;-). Však koukni do mé fotogalerie, nebo na svatební klip - myslím, že kromě stylizovaných fotografií, kde jsme cíleně využívali hotelového vybavení, bys v tom hotel asi nehledala ;-). Nás bylo na svatbě jen 30, ale vím, že se tam vlezou i velké svatby :-). Jinak zámek Kravaře je moc hezký, ale kolegyně se tam vdávala a ještě ani neměli dofocené fotky po obřadu a už tam přicházela další nevěsta ... takže celkem jak na běžícím pásu, ale možná to bylo tím, že tam měli jen obřad. Možná, když je tam i hostina, tak pak tam mají jen 1 svatbu denně. Jinak nevýhoda všech zámků je, že si musíš vybrat termín svatby podle nich (kdy vypíšou možné termíny svatby) a my měli své datum a nechtěli se přizpůsobovat :-). Navíc v Kravařích nám ani svatbu "mimo sezónu" (12.11.2011) nechtěli dovolit :-( ...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 9 měsících
Ahoj holky, vezmu to postupne: Lucindo, jak jste se nakonec rozhodli? Ja budu mit taky svatbu s cizincem (se Spanelem) a bude nas okolo 120 a taky mame problem s mistem na hostinu. Uvazujeme nad zamkem Silherovice nebo nad Slezkoostravskym hradem. Na zamek ale bohuzel nectu moc velkou chvalu a je pravda, ze komunikace s provoznimi vazne.. Uvazovali jsme i o Imperialu, pani Sarka na nas udelala dojem, nicmene vzhledem k poctu hostu by hostina musela byt ve velkem kongresovem sale, ktery nema ani okna, takze bychom tam byli hrozne zavreni. Neni to holt jednoduche. Varecko, divala jsem se na fotky, meli jste moc krasnou svatbu! Presne tak bych si to predstavovala, ackoliv predpokladam, ze 120 by se nas do Kravar neveslo.. Skoda. Mate nejaky tip nebo komentar?
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
A co Hrad Hukvaldy - na hradě obřad a pod hradem v hotelu i s ubytováním hostina 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj holky zrovnaa v sobotu 25.5.2013 jsme měli svatbu v resortu Horizont v Kunčicích pod Ondřejníkem. A můžu doporučit! Mají velkou terasu a ted přistavěli ještě další. Ten výhled na hory je neskutečný. Domluva s něma je taky moc dobrá a jídlo mají bezvadné z vlstního bio masa. Ubytování tak pro 150 lidí já mla svtbu o 100 lidech. Bára
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj, také zrovna sháním místo na svatbu. Chceme malý obřad a hostinu. Budeme tam mít asi 40 lidí. Taky by se mi líbil pěkný zámeček v okolí Ostravy, ale nebráním se ani nějaké pěkné restauraci nejlépe i s hotelem v Ostravě či okolí. Kamarádka se mi zmiňovala o http://www.jan-maria.cz/www/cz/hotel/ hotel v Ostravě. Nemáte ještě nějaký tip??
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, velkou terasu s možností obřadu a sál pro 100 lidí i s pódiem mají v Restauraci Horákůvka v Šenově u Ostravy, kousíček je i krásný park, takže pro fotky ideální. Já si tam zamlouvala hostinu na příští rok a paní provozní je výborná. Tak zkus. Najdeš ja na facebooku a mají i stránky, ale na FB mají fotky i z obřadu na terase.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Měli jsme svatbu v Kravařích - nádherné místo, ale pozor! příšerní lidé. Abych to uvedla na pravou míru - při jednání před svatbou, co, kde a jak a proč - nebyl problém - jak na zámku, tak na matrice. Nestíhali jsme se však divit den před svatbou, kdy jsme chystali sály apod.a paní hlídačka na zámku do nás neustále hustila, co všechno tam nesmíme dělat a že to máme ve smlouvě - nebyla to pravda. V den svatby ona samá žena doslova buzerovala svatebčany např. tím, že je seřvala, že jdou po druhé straně schodiště, že pouštíme bublifuk a jiné. Bohužel, to nebylo vše. Paní matrikářka byla velmi nepříjemná, navíc úplně jiná, než se kterou jsme jednali. Sice instruovala hosty, co se bude dít, ale to bylo z její organizace všechno. Nedala pokyn, kdy jde ženich s maminkou, nevěsta s tatínkem, takže jsme nikdo nevěděli a v podstatě jsme si to korigovali sami. Během obřadu se tvářila - promiňte mi ten výraz - jako kdyby čuchla k hovnu. Pan oddávající nebyl špatný, i když už jsme slyšeli lepší řečnění, ale snažil se. Co jsme se třeba domlouvali, že bude přípitek - tak nebyl, nevěsta dostala kytku a nazdar. Nepopřáli ani rodičům novomanželů, což jsme viděli na svatbě ve Studénce na zámku a bylo to moc milé. Další věc, co se nám nelíbilo byla výzdoba zámku na chodbě před obřadní místností - obrazy sado maso a umučené tváře. Prosili jsme, zda by to mohli sundat po dobu svatby a vysmáli se nám, že v žádném případě, že je to stálá expozice. No fuj. Nebudu vám lhát... nechali jsme tam přes 7tisíc korun jenom za nájem prostor (obřad i hostina) a poplatek matrice, za což by mohli být rádi - tolik peněz a oni vás ještě dupou a jsou nepříjemní. Bohužel nás tento přístup hodně zklamal. Komu chci moc poděkovat a doporučit dál, byl catering z Opavy pan Tylšar a kolektiv. Naprosto profesionální přístup a perfektní jídlo, jednání, komunikace, vstřícnost, ochota.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?