Nej místo na svatbu v okolí Zlína?

Ahoj holky, s přítelem vybíráme místo na svatbu 2020 ve Zlínském kraji (Já jsem od UH, on Zlín) a bohužel se vůbec nemůžeme shodnout. :-| Mně se nejvíc líbí Tuskulum v Lukově, ale slyšela jsem, že prý obsluha nic moc... Nemáte někdo zkušenost? Naším druhým favoritem je nový areál Balnearia v Hradišti, tam zas bohužel moc svateb nebylo a navíc je to čistě venkovní prostor, tak nevím zda se mi to chce risknout a cenově to hodně zvedá jejich pronájem. O víkendu se jedeme mrknout ještě do Boršic Na Haldu a na Dvůr pod Starýma Horama... jinak jsou ostatní místa buď dost z ruky, malá (potřebujeme na raut 100 lidí), obsazená (Vraník Trnava), drahá (ekosádky) nebo nás nijak neoslovila... Ocením tedy jakékoliv tipy, zkušenosti a rady, kde se Vám líbilo nejvíc. :-)
Odpovědět
@nitt ahoj, mám uplně stejné tipy :) Máš nějaké bližší info k Balnearii? A ke dvoru pod Starýma horama? Cena, kuchyňe atd
Odpovědět
Profilova fotka
Holky doporucuju Ranc Kostelany :) meli jsme tam svatbu pred 3mi tydny a byla to bomba! :) Ceny jsou prijatelne a pan provozni je skvely, nemaji problem s zadnym pozadavkem a snazi je ve vsem vyhovet na 100% :) v albu mam fotky
Odpovědět
Profilova fotka
My mame svatbu ve Dvore pod staryma horama😊 Jinak dal me napada Vyhlidka u luhacovicke prehrady, hotel buchlov, Na pinduli, penzion Malovany, dvur honetice.
Odpovědět
Tak my nakonec vybrali ty Boršice na Haldě... nakonec to bylo jediné místo, na kterém jsme se shodli. |-| @mbb2214 Balnearia je moc pěkná, catering jim zajištuje nějaká hradišťská restaurace (už si nepamatuju která... oběd prý za 300 kč, raut 500 kč na osobu). Co na fotkách neuvidíš je obří trafostanice,která je co by kamenem dohodil, takže pěkné fotky v areálu jen z některých stran. :-D Nás odradil vysoký pronájem, platba za pozdní konec a celkově se musíš modlit za dobré počasí, protože není kam se schovat než pod párty stany... Já tajně doufala, že když začinají tak budou levní... ale ukázalo se, že v přepočtu se vším, co potřebujeme jsou i dražší než někteří jiní...ale záleží co vše chcete. pronájem areálu + obřad – cca 64 osob obřad, oběd, 100 osob večer - 24.000 Kč příplatek za pozdní konec - 22:00 - 24:00 - 1.000 Kč/hod, 0:00 - 02:00 - 2.000 Kč/hod Ke Dvoru pod starýma horama by toho asi rekla víc @iviiiii . :-) Dle provozní se pohybují v rozmezí 1 200 - 1 600 na osobu. Platí se korkovné 120 Kč/osoba na víno. Slivovice bez korkovného. Každopádně víno mají i svoje a udělají vám i ochutnávku, kde si můžete vybrat co vám chutná. :) Jinak mám poznačeno, že se neplatí za pozdní konec, pronájem je 5 000 Kč. Jo a mají parádní rotundu a vinné sklepy, kde vám v den svatby provedou hosty :) . Každopádně doporučuju se na obojí zajet podívat. :) Jinak moje informace jsou z února/března 2019, tak je možné, že se něco změnilo.
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam stejne informace jak @nitt 😊 chystame se pres leto domlouvat podrobnosti 😊 tak pak hodim nove info😊 jinak mam info od dvou nevest, ktere tam mely svatbu, tak bylo vse nez problemu a podle domluvy😊 a byli vsichni nadseni😊 jinak ja uz tam jednu akci zazila😊 pritelova sestrenka sla v borsicich za starku a vychazela z Dvora😊 starali se tam o nas velice pozorne, ja tam byla spokojena a ostatni taky, co vim😊
Odpovědět
Ahoj holky, před rokem jsem plánovala svatbu já a tak se ráda podělím s informacemi ohledně míst na svatbu v okolí Zlína a Uherského Hradiště Hotel Buchlov - počet hostů max 80, + hezký areál, - Slyšela jsem, že se zhoršili Penzion Buchlovský dvůr - venku max 75 hostů, uvnitř max 30, + hezký areál s rybníkem, - špatná komunikace a hodně tam ruší turisté Hotel Buchlovice - počet hostů 120 a na terasu 80, zámecký vzhled Hotel Mlýn Velehrad - 48 hostů, - nejsou informace o svatbách Hotel Skanzen Velehrad - sál 60 hostů, - ne vlastní alkohol (ani víno ani slivovice) Bukovanský mlýn - max 70 hostů ve dvou místnostech,+ prostředí, - neuzavřou celý areál Slovácký dvůr - max 100 osob,- neuzavřou areál a pohybuje se tam moc turistů Panský dvůr Kunovice - max 130 hostů Kamínka Roštín - cca 100 hostů, + pěkné ubytování, velký areál, - trochu hospodské Penzion u Holuba Hradčovice - restaure 80, pergola 60, salonek 30 hostů, + styl, dá se být i venku Farma sádky Kunovice - cca 80 hostů, - drahé a po 1:00 hodině v noci účtují 100 Kč na hodinu za jednoho hosta Pod Břesteckou skalou - hospoda 60, zastřešená terasa 48, zahrada 100 Kyjovský pivovar Ranč Kostelany - cca 100 hostů, - pronájem 30 000 Kč, korkovné 7000 Kč (nutné odebrat 6 lahví slivovice), western styl Dvůr Honětice - stodola 80 hostů (při otevření až 110), pronájem 20 000 Kč, korkovné 80Kč za 1l vlastního vína. Zde jsme se byli osobně podívat, hrozně se mi to líbilo na fotkách. Pokud vyjde počasí a je teplo musí to tam být kouzelné. Každopádně mokrá varianta tam není. Vše se odehrává venku na trávě. Další problém je tam, že po 22:00 hod je nutné dodržet noční klid, takže je nutné vypnout hudbu protože ta je venku, jiná možnost není. Alespoň tak nám to řekl pan provozní. Jeho jednání se mi nelíbilo. Po mé námitce, jak to řeší když prší mi řekl, že dělám jako by v květnu ještě mrzlo a že už stejně vůbec neprší. Akorát letos mu ta předpověď moc nevyšla. Restaurace Tuskulum Lukov - max 120 hostů, pronájem 13 000 Kč, korkovné není. Nakonec jsme si vybrali svatbu zde. Měla jsem úplně jinou představu o místě, chtěla jsem to více v přírodě a na Slovácku. Každopádně, bylo nás 120 a i starší hosté , takže jsme museli myslet i prakticky. Je tam velký sál s klimatizací, kde se vejdou všichni dovnitř a to i s hudbou a tanečním parketem, dále je tam terasa kde se dá posedět a grilovat. Kolem park a hřiště, takže děti nemají kam utéct a vlastně jsme o nich celou svatbu ani nevěděli. Po celou dobu je tam pan majitel, který vše koordinuje a na všechno dohlíží. Celkem nás obsluhovalo cca 7 servírek a musím si to pochválit, pan majitel je dost proháněl. Všichni si to chválili a i když jsme přijeli o hodinu dřív, vše bylo nachystáno. Ještě taková malá drobnost, toalety chodili průběžně uklízet a navíc je tam jedna velká toaleta, což nevěsty v šatech jistě ocení.
Odpovědět
Ahoj, My měli ve Dvoře pod Starýma Horama - a mohu jenom doporučit. Vše, co jsme s paní provozní domluvili platilo, vstřícný přístup, vše ok- ale tam mají max. kapacitu myslím 80 lidí
Odpovědět
Profilova fotka
dovolim si lucie_sou malinko upravit. V Honeticich naopak pres leto pozaduji minimalne 80 lidi. Min pry v sezone neberou. Ale jinak souhlasim s jednanim majitele. Nam taky moc nesedl, jeho jednani bylo takove ponekud zvlastni. A pronajem se lisi podle data svatby, maji to 10-20000. Taky se mi nam to libilo, ale i kvuli moznosti ne zrovna idealniho pocasi ( mame v cervenci svatbu, takze by mohlo byt hooodne horko a mame hodne malych deti a duchodcu) a taky i ze se ty ceny hodne nabalovaly (chysta se to den predem, takze nekdo tam pomoct chystat, takze vecere, pak prespani, snidane, nutnost odebrat i spani ze soboty na nedeli a maji pet pokoju pro pet. Coz je blbe. Ikdyz pry budou dostavovat).
Odpovědět
Tak já se jdu zitra dívat na tu Haldu, líbilo by se mi kdyby stoly už na oběd byly pod pergolou...nejak si nedovedu predstavit neustale chozeni do schodu (deti,duchodci). Tak jsem zvedava. Pripadne kdyz uz tam budem muzem nakouknout i na ten dvur :)
Odpovědět
Rekreační areál Skleníky Spytihněv :-) měli jsme něco málo přes 100 lidí :-)
Odpovědět
@mbb2214 Nám paní na Haldě říkala, že si můžeme zvolit, kde to chceme...jestli celé pod pergolou nebo oběd nahoře v restauraci, odpo/večer pergola (odvíjí se od toho samozřejmě pronájem). Ale ještě jsme to moc neřešili. :) @lucie_sou Tuskulum jsem chtěla taky, strašně se mi líbilo :-( ale přítel chtěl něco víc přírodnějšího... Musela to být super svatba. :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?