Nápady na svatbu pro 80 lidí na Samotě u houpacího koně

Zrovna jsme zamluvili samotu Houpaci kun u Tabora. Maji krasnou stodolu, sklipek a posezeni, vse v tradicnim venkovskem jihoceskem stylu. Zajimalo by me, zda jste tam nekdo mel svatbu a mohl doporucit napr. catering, obsluhu, dekorace atp. Predem diky za napady.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, prosím, nevíš jestli mají ještě volné termíny? Díky
Odpovědět
Ahoj holky. Musim povedat, ze to tam vyzera krasne. Evik prosim ta ak budes vediet podrobnosti mohla by si mi napisat. Velmi sa mi to tam paci. Dakujem :D.
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěsty, já tam fotila svatbu a prostory krásné :-) Možnost grilu, venkovní posezení, super majitel, jen mají zabukovaný termíny i rok dopředu. Moje nevěsta si výzdobu dělala sama, obsluha byla rychlá, na kávu tam je automat, každý si udělá sám :-) Je tam, myslím, i možnost vlastního jídla a pití. Prostě všechno na jedničku :-) Nám tam ale celý den propršelo, ale i tak si to nevěsta užívala :-)
Odpovědět
@xkuck Vím, že s termínama to byl problém. Měli ještě něco volné začátkem května. My máme náš termín jen díky tomu, že jsme se domluvili, že pension plně obsadíme na 3 noci. Nejlepší je zavolat přímo majiteli. Pokud může, rád vyjde vstříc.
Odpovědět
@luckavoc To samé jako pro xkuc, nejlepší je zavolat majiteli a domluvit se s ním.
Odpovědět
@fotografkavhm A vite, kdo jim delal catering? Ci byla by moznost kontaktu na nevestu? Moc by mi to pomohlo. Predem dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@e_v_i_k Ano, je to tak, pro příští rok už je asi úplně obsazeno, my jsme je kontaktovali již před nějakou dobou a nabízeli nám poslední termín 3.5., také jsme chtěli od čtvrtka do neděle. Takže jsme se poohlédli jinde. Tady je potřeba rezervovat opravdu hodně dopředu.
Odpovědět
@xkuck My mame zamluveno od patka do pondeli. Neni to idealni, ale treba se jeste nejak domluvime :-)
Odpovědět
Co si myslite o svadbe Na samote u houpaciho kone v říjnu? Je uz príliš chladno mať svadbu na statku?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, mel byste nekdo tip na catering na miste? Budeme mit cca 70 lidi a jeklikoz na miste neni zadne vybaveni, mam z toho docela strach... Predme moc diky!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?