Námořnická svatba Praha

Ahoj máte někdo zkušenost s námořnickou svatbu na nějakém místě v Praze, nejlépe u vody.....Díky
Odpovědět
Ahoj, třeba v Jazz Docku u Janáčkova nábřeží také dělají svatby, je to ale potřeba domluvit hodně předem, samozřejmě. Dá se tam přijet i lodí.
Odpovědět
Zkus Green Yacht Hotel nebo nějaký Yacht klub. Jeden i s moc hezkou restaurací je kousek od Vyšehradu. A tam vy to bylo božské:)
Odpovědět
Tak je to restaurace Podolka na Praze 4 - Podolí, v prostorách Yacht klubu CERE na adrese: Podolské nábřeží, přístav :)
Odpovědět
Pro inspiraci album z jedne namornicke svatby, bylo to v Praze, ale netusim kde http://www.beremese.cz/blog/majinkata... Jinak me jeste napada treba jeste Port 62 v Modranech.
Odpovědět
Profilova fotka
Já za nás můžu určitě doporučit Green Yacht. Budeme tam mít svatbu a jsou úžasní!!! I když ta naše nebude vyloženě námořnická. ;-)
Odpovědět
@misaarisa můžu se zeptat jak to vychází finančně?
Odpovědět
Profilova fotka
@lucyp13 popravdě lepší přehled o "větších" položkách má přítel. Ale pokud vím, hodně záleží, pro kolik to budete mít lidí. Mají 3 paluby a právě podle počtu osob jsou pak ceny. Dá se to snadno dohledat i na jejich webu v sekci svatby - je tam pdfko se všema informacema. A my to máme tak, že neplatíme pronájem za prostory, ale pokryje se to konzumací. Snad jsem to napsala dost srozumitelně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Znám v Praze společnost, která dělá lodní výlety apod. Možná by u nich byla svatba možná. Pracuje tam jedna slečna - která má na starost v podstatě všechno - a je moc milá. Jsou to výletní lodě přímo u Karlova mostu. Z vlastních osobních zdrojů vím, že cena u nic by nebyla moc vysoká :) a slečna Míša je velmi ochotná a flexibilní. Navíc by obřad klidně mohl být přímo u těch lodí v prostorech, které k nim patří. Tak zkuste i to, pokud stále nejste rozhodnutá. Výše jsem četla i Jazz Dock - tam je to taky moc hezké a zároveň to má nádech luxusu. Jen se bojím, že by to bylo příliš drahé. Tak uvidíte sama :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?