Nabízím termín svatby - 17.6.2017 v Yard Resortu Předboj u Prahy

Ahoj budoucí nevěsty, se snoubencem musíme bohužel odložit naši svatbu a z tohoto důvodu nabízím k přenechání termín svatby 17.6.2017 (sobota) v Yard Resortu v Předboj u Prahy. Místo je to opravdu moc hezké, v přírodě, kousek za Prahou. Rezervace je na celý den, takže se tam nepotkáte s další nevěstou. :-) Platili jsme zálohu 10 000 Kč, která bude započtena k celkovému vyúčtování svatby. Měla byste některá zájem? ;-)
Odpovědět
Proč to normálně nezrušíte? Zálohu vám vrátí a máte po starostech. Nebo chcete nějaké odstupné?
Odpovědět
@joana51 Žádné odstupné opravdu nechci, ale zálohu nám nevrátí. Z toho důvodu nabízím rezervovaný termín k přenechání...
Odpovědět
Dobry den a muzete mi lehce nacrtnout jak je to tam s financema? Pronajem? JIdlo? Piti? Atd?
Odpovědět
Svatbu jsme tam měli před dvěma týdny a naprosto předčila veškerá očekávání. Komunikace je trošku horší, ale servis nám přišel super a jídlo bylo perfektní. Byla jsem nadšená... Svatba byla nádherná a úžasná, personál byl perfektní a hosté i my jsme byli moc spokojení. S plánováním jsem sice měla tedy i stavy, že svatbu snad udělám jinde, ale výsledek (a trochu asertivní komunikace) stál za to!
Odpovědět
@martinaskripkova U pronájmu záleží, jaké prostory si vyberete. My jsme uvažovali o svatbě na zahradě a následně hostinu v sýpce. Pronájem zahrady je 5 000 Kč a sýpky dle konzumace 10 000 Kč až 0 Kč. :-) Cena za oběd začíná od 345 Kč (svíčková, polévka, dezert). Bufet od 490 Kč. Pití dle jejich ceníku, ale dá se dohodnout a třeba objednat celý sud piva, víno za zvýhodněné ceny atd.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Nabídka stále platí. ;-)
Odpovědět
@kometka_18 Ještě platí? :) Měli bychom zájem...
Odpovědět
@hrapa Ano, platí. :-)
Odpovědět
Můžete mi na sebe poslat nějaký kontakt? Mail hradecnapavla@gmail.com, díky
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?