Mlýn Stříbrná Skalice, hotel Lony - zkušenosti se svatbou

Dobrý den, máte někdo aktuální zkušenost s jedním z těchto míst? Obě se mi libí, ale mlýn ve Stříbrné Skalici funguje pravděpodobně krátce a nikde sem nic nenašla. K hotelu Lony zase nevidím aktuální info. Děkuji
Odpovědět
@19753 Ve mlyne jsme delaly svatbu letos v cervnu. Krasne misto, domluva misty trochu horsi, taky ceny nekdy neodpovidaly domluve. Catering je nutne vzit jejich (ale je fakt dobry), alkohol a nealko taky (a tam to naskace). Jinak kafe maji jen v termoskach, coz hostum moc nevyhovovalo. Ale cena za pronajem byla opravdu dobra. Nesrovnalosti pricitam spis tomu, ze letos je to jejich prvni oficialni svatebni sezona, v pristich letech se treba polepsi :)
Odpovědět
Profilova fotka
@19753 My jsme zase letos byli dvakrát v hotelu Lony - jednou soukromě na jaře, jednou na svatbě teď v srpnu. Prostředí je opravdu výjimečně krásné, personál byl velice vstřícný (ve srovnání s jinými místy nadstandardně), trpělivý a schopný improvizovat, což bývá zrovna na svatbách dost zapotřebí. :-) Mají famózní svíčkovou, raut nám naopak přišel spíš průměrný (neurazí - nenadchne), ale možná už jsme trochu vybíraví. :-D Obvykle neuzavírají celý statek jen pro svatbu, takže paralelně se svatbou ve stodole, na které jsme byli, probíhala v restauraci nějaká oslava narozenin. Statek je sice dost velký, takže se akce vzájemně nerušily, mně to ale moc příjemné nebylo (ujdete od stodoly 50 metrů a potkáváte najednou úplně cizí lidi). Ale zase upozorňuju, mám vysoké nároky. :-) Celkově bych řekla prostředí 5/5, jídlo 3/5 a personál (který mimochodem dokáže svatbu dost zlepšit i pokazit) tak 10/5, protože ti byli opravdu úžasní. :-)
Odpovědět
Já se letos v červnu v Lonech vdávala. Jak píše paní nademnou, to prostředí je vážně nádherné a je na něj spousta kladných hodnocení. Raut byl prý velmi dobrý, já z něj mnoho neměla, ale to co ano bylo rozhodně dobré. Z pohledu nevěsty bohužel nejsem tak nadšená z personálu. Resp. ano, v den svatby to bylo skutečně bez problémů a provozní i servírky, které nás měly na starosti, byly opravdu velice milé, ochotné a nemohu proti nic říct jediné slovo. Bohužel celé zařizování předtím bylo velice vyčerpávající. V lednu jsme místo zamlouvali u provozního, který krátce nato odešel, aniž by nám dal kdokoli cokoli vědět, takže jsem měsíc volala a psala po všech čertech, aby nám někdo poslala fakturu na zálohu a mohla jsem s místem a datem počítat. Vše přebrala přímo majitelka, která s tím však neměla příliš zkušeností a nestíhala, takže opět vždy každá domluva (jídlo, počty, detaily, vše...) bylo na několik týdnů, kdy jsem vždy na emailovou odpověd čekala třeba měsíc a nikdo se mnou nekomunikoval, a když už, tak tam stejně nebyly požadované odpovědi. Ani osobní schůzka mě příliš nepřesvědčila a fakt jsem měla velké obavy, zda a jaká svatba nakonec bude. Den před svatbou jsme na místě poznali nového provozního, na první pohled na mě dojem neudělal, ale jak jsem psala, v den svatby i druhý den byl opravdu velmi schopný a prvotní dojem mnohokrát napravil. Když to shrnu - přípravy a domluva hrozná, ale věřím, že pokud tam aktuální provozní nějakou dobu vydrží, že se i tahle stránka se zlepší. V den svatby vše fungovalo lépe než jsem čekala, jídlo dobré, místo nádherné, obsluha skvělá. Celkově byla svatba velice povedená, a pokud máte pevné nervy v případě, že by prvotní domluvy stále haprovaly (a já doufám, že ne), mohu místo doporučit. Pár fotek mám zde na profilu, příp. do zprávy mohu poslat další.
Odpovědět
@mikoi Děkuji moc za názor - na jejich fb se objevila nyní jedna negativní recenze, ale z toho člověk moc neusoudí, tak uvidíme. Ceny tedy neodpovídaly domluvě? Pronájem je údajně aktuálně 60 tisic,to mi znělo fixně, tak asi šlo spíše o jídlo, pití? Každopádně je jasné, že i to se po zavedení mohlo zlepšit. @zoe_se_vdava @nikca92 Děkuji moc za názory i fotky vypadají super. Aktuálně komunikace proběhla ve velmi přijemném duchu a opravdu se zdá, že se hodně věcí ohledně domluvy zlepšilo. Zatím mám s jinými místy spíše negativní zkušenosti, až mě udivuje, jak jsou lidé nepřijemní a nevaží si možných zákazníku, hold asi poptávka je vyšší než nabídka a provozní vědí, že všechny volné termíny obsadí. Na obě místa se pojedeme podívat, tak pak můžeme dát report pro ostatní. Kdyby měl někdo další zkušenosti - hlavně s tím mlýnem, ke kterému se nedá najít takřtka nic, budu moc ráda :)
Odpovědět
@19753 Aha, a jaky, jestli se muzu zeptat? Koukala jsem, ale nemuzu ho najit. Pronajem byl pro letosek nizsi, ale pry jen proto, ze zacinaji. No, ceny neodpovidaly, (byl treba nabidnut DJ za nejakou cenu, ve skutecnosti si mu clovek musel zavolat sam, cena byla uplne jina a hlavne uz nekolik mesicu nemel volno :)), je docela blba domluva ohledne alkoholu, takova dost zvlastni domluva ohledne vyuzivani i te horni restaurace, ktera k nim tak patri/nepatri. Taky po nejake spatne zkusenosti s jednou predchozi svatbou chteli najednou 100% zalohu predem... No, bylo toho vic, chtelo to obcas pri komunikaci pevne nervy a idealne vsechno pisemne. Nastesti na svatbu vyslo dokonale pocasi, takze vsichni byli celou dobu v pohode venku a v tomhle nenastal zadny zadrhel. Jen se musi clovek smirit s tim, ze pan majitel vjizdi a vyjizdi na dvur se svou ctyrkolkou behem priprav (a myslim, ze snad pak i behem odpoledne), prijeli tam za nim asi jeho zamestnanci, takze najednou tam bylo nekolik cizich lidi. Na druhou stranu majitel pak vzal deti na telatka, vylovil jim z rybnika ryby, decka si je vzala do ruky a pak je zase spolecne pustili... Je to neco za neco, ale svatebni den pak byl fakt v pohode.
Odpovědět
@mikoi Moc díky za odpověď, je to opravdu napomocné :) No, ono to právě hned z toho jejich facebooku zmizelo. Novomanželé si stežovali na neposekanou trávu, neuklizené psí exkrementy, zmuchalné ubrusy a nedodržení domluvy ohledně času výzdoby právě restaurace kterou zmiňuješ, znělo to tak, že by to tam nevěsta měla připravou v den svatby dopoledne... což je samozřejmě nesmysl. S tím alkoholem jsem také docela na vážkách, jak to bude, je to komplikovaný téměř všude. Najednu stranu nechci aby se hosti opili tvrdym, na druhou jim něco málo poskytnout chci, ale dělat nějaký limit, aby jim pak řikali odteď si to plaťte sami se mi zdá divné. S tou jejich restaurací mě to zaskočilo, že to vlastně není přimo v mlýně a není tam tedy vlastně až tak velké vnitřní zázemí, které je tedy v ceně pronájmu po celou dobu. Mít vystavěné venku stany od začátku jen tak pro jistotu opravdu nechci, kazí to ten dojem. Chápu, chápu - něco za něco. No uvidímě, budu muset domluvit ty osobní návštěvy, snad ty termíny do té doby někdo nevyfoukne :D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?