Mlyn Davidkov recenze

Mohl by nam nekdo dat recenze na Mlyn Davidkov? Radi bychom tam pristi rok v dubnu, ale bojime se, ze by byla zima v te stodole... Kdyby nekdo napsal tak budeme radi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mohu dat recenzi pouze takovou, ze jsem se několikrát snažila dovolat paní svatebni manazerce, která měla na jejich webovkach kontakt, ale marně. E-mail také nefungoval. Kdyz jsem se dovolala na jiné cislo někoho ze Mlýna, slíbil mi kalkulaci na mail. Po měsíci čekání bez odpovědi jsem to vzdala a svatbu jsem objednala v Jevanech, ve Vile Olga, což je blízko a byli jsme spokojeni.
Odpovědět
@simikucacek a to se ti stalo letos? protože mají nového provozního i paní, co řeší přímo detaily svatby a ani s jedním tedy problém nikdy nebyl O.o komunikujeme od ledna, za měsíc se máme brát =) a osobně jsme se viděli už vícekrát, taky vždy bez problému.. jinak byli jsme tam poprvé v lednu a měli už jen pár volných víkendových termínů na léto.. jinak stodola je kamenná, takže pokud bude venku zima, vevnitř to nebude o mnoho lepší..museli byste to mít ve mlýnici, kde je krb a topení, nebo si pak do stodoly zařídit hořáky =)
Odpovědět
Profilova fotka
@alassia to se mi stalo loni v září, paní Furstova absolutně nekomunikovala. Ale nakonec jsem rada, ze to nevyšlo, Jevany jsou od nas blíž a bylo to krasne. Tak přeji, at se vám svatba vydaří a gratuluji :)
Odpovědět
Dekuji, my uz se tam byli podivat, komunikace s panem Kroupou po mailu uzasna, odpovida na vse a rychle.. Je to krasne misto, jeste naplanovat kde mame jeste dalsi mista a nevime :-(
Odpovědět
@simikucacek tak ta už tam není, je tam pan Kroupa a paní Frolová:) a děkujeme moc! už začínám být lehce nervózní, jak se to blíží:D
Odpovědět
Holky,mohu se zeptat jaká je letos cena za mlyn? Četla jsem nekde, ze už to není těch 45 000 Kc...?Dekuju!
Odpovědět
@kristyna03 odviji se to podle poctu osob a jestli je to vikend/st.svatek ci tyden... Maji naplanovane dny ut,ct a so
Odpovědět
už máme po svatbě a jedním slovem dokonalé. vše proběhlo naprosto perfektně, nemám jedinou výtku, jen spoustu díků a nádherných vzpomínek..kdo by měl zájem, můžu poreferovat soukromě ve zprávě:) patří jim náš velký obdiv za to, jak nádherně vše připravili a hlavně za jejich přístup...
Odpovědět
@alassia ahoj, mockrat dekuju, jsem rada ze se vam to vyvedlo :) no mame termin 13.5 v Davidkove a tak jsem na to zvedava, jen uz bych si rada precetla smlouvu, ale p.Kroupa nam ji jeste nezaslal... Uz se ale tesime :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Komunikace s p. Kroupou je super... původně jsme měli mít 11/2016 ale to nám nevyšlo, tak máme 29.4.2017. Cenově trochu dražší, ale furt lepší než léto za 100tis. to za pronájem nedáme. Jinak moc hezké místo, taky se těšíme a čekáme na smlouvu...
Odpovědět
@moncicakhj tak to jste co jste nam ukradli termin :-D kecam chteli jsme ten termin, meli jsme rezervovano a kvuli nerozhodnosti, jsme prenechali nejspis vam termin :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Fakt? :D já jsem se na něj zeptala a asi 14dní jsme ho nechala volný a pak jsem mu napsala, že ho teda bereme. A doufám, že nám ho nedá pryč :D Dál do léta už je to zbytečně drahý. A budete mít teda tam?
Odpovědět
Článek se načítá
@moncicakhj jj, smlouvu mame podepsanou asi 14 dni a vcera jsme davali prvni zalohu :-) p.Kroupa prijel, do vedlejsi vesnice kde bydlime (protoze je z Plzne a my jsme po ceste, tak jsme se sesli v restauraci), tam jsme se jeste domlouvali na detailech co poslat po mailu apod. a predali zalohu, vystavil danovy doklad a bylo to :-) My jsme se dohodli, ze to nechceme uplne v lete ani v jinych mistech, protoze by se vsihni upekli na tom slunicku, jinak ta cena je tam dost velka je to pravda, ale to misto za to stoji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita Já jsem jen zvědavá, kdy nám ten šmudla pošle tu smlouvu :-) a květiny a výzdobu tam si nechám udělat z Kutné Hory od Petronila :-) Fakt je to šikula a těším se na kytku od ní... Tak hodně štěstí :-)
Odpovědět
@moncicakhj my bud si udelame sami, od zname nebo si nechame poradit d p.Kroupy, moznosti je spousty :-) taky hodne stesti a koukala jsi na fb na fotky? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajita Já už mám naprosto prolezlé všechno :-) teď ještě, aby počasí přálo :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@alassia dobrý den, mohla bych vás poprosit na email poslat nějaké bližší info jak probíhala vaše svatba? V jakém měsíci , jak jste byli spokojeni s jídlem, které menu jste zvolili? Obřad jste měli na mole s živou hudbou nebo z reproduktoru, s mimrofonem? My se stále rozhodujě mezi 2 místy, tak těžký se rozhodnout, jsem netušila, že z tolika míst budu nadšená 🙂 Moc děkuji, email: evik_j@centrum.cz
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?