Mladoboleslavsko - místo pro obřad a hostinu/párty

Ahoj holky, měla jste některá, nebo plánujete v dohledné době svatbu v Hotelu Galatea? Jak je to teď cenově? Našla jsem tu jen starší příspěvky.. A nebo nevíte o nějakém místě, kde pronajímají pouze prostor a jídlo a vše oststní můžete mít svoje? I když je s tím více starostí, láká nás to více, protože nad tím máte kontrolu, jako že např. za sklenici vody neplatíte 30 Kč a tak.. =)) Moc děkuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@tynkasn My máme na Podčejku a je to tam skvělý. :-) Doporučuju. :-) Ale záleží, jaký máte rozpočet. :-) A naopak se mi právě líbí, že dokážou zajistit komplet všechno, ale i jen to, co si člověk řekne. Paní je neskutečně milá, taková beruška. :-)
Odpovědět
@teate Díky za info. Také už jsem na Podčejk koukala. Určitě je lepší, když vše zajistí a nemusíš nic řešit.. ale někdě si to právě nechají náležitě zaplatit. Už jsem i slyšela, že kolikrat si do účtu napíšou spoustu věcí, aniž by to byla pravda..
Odpovědět
Profilova fotka
@tynkasn Fakt, jo? :-O To je hrůza... Podčejk dává o fotky na facebook z každého víkendu, takže to tam asi "jede". My máme svatbu 1. 7. 2017 a i termín po nás je tam už teď plný. :-) Tak ať dobře pořídíte. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?