Místo vše v jednom na svatbu v Praze pro 50 lidí

Profilova fotka
Finišuji nejdůležitější přípravy, v tomhle týdnu bych měla dozjistit a rozhodnout, kde svatba bude. Nicméně mi to nedá a ještě se zkusím zeptat, jestli něco nepřehlížím. nenapadá vás nějaké místo v Praze, kde by ideálně mohl být i obřad, i následný raut, kapacita kolem 50 lidí. Vlastní catering není problém, není podmínkou. Něco jako Villa Lanna, Villa Pellé, nepřehlížím ještě něco? Dívala jsem se na Spiritku, ale to prostředí se mi úplně nelíbí. A něco jiného než Dolce Villa, hotel Svornost nebo Villa St. Tropez. Díky za pomoc :)
Odpovědět
Nejsem si jistá, zda na místo není úplně pozdě, kor v Praze. Každopádně Spiritku si můžeš škrtnout rovnou i jako poslední šanci, nemají volný termín. Máme tam svatbu my a v říjnu, když jsme tam byli, nám nabídli jen dva jediné termíny :) Jediné, co mě napadá v Praze je Nebozízek. Potom mě napadá víc míst za Prahou :))
Odpovědět
Chateau Havel Villa richter Nebozizek Leta pane Grebovka Salabka Hlinena basta U cerneho kohouta Villa voyta Villa Kajetanka
Odpovědět
@peggynka45 Villa Voyta uz svatby nedela, poptavali jsme je cca pred dvema tydny a bylo nam receno ze uz je vubec delat nebudou.
Odpovědět
Profilova fotka
@peggynka45 takže nic nepřehlížím, ok :D
Odpovědět
@mysh_me tak to jsem nevedela, sestrenice tam mela vloni svatbu
Odpovědět
Clara Futura :) Kdyby mi to nekdo rekl pred pul rokem, usetrila bych si spoustu bezesnych noci. Nove otevrene arcibiskupstvi, nadherne prostredi.. doporucuji - pro nas naprosta spokojenost a az se to dostane do povedomi lidi, budou mit podle meho nazoru silene narvano :))
Odpovědět
Profilova fotka
@gingerow dívala jsem se na to. Není to tam dražší?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?