Místo v Praze / Svatba v létě

Profilova fotka
Zdravím vás nevěstinky... Moc bych vás chtěla poprosit o pomoc...v létě 2015 chceme mít svatbu, nicméně ten můj pořád někde lítá (práce, florbal,...) hlavně je to takový ten tip který má vždycky na vše hrozně moc času...nedělá mi problém si svatbu zařídit sama, ale minimálně místo bychom měli vybrat spolu. Prosím tedy o nějaké tipy na svatbu v Praze kde by mohlo být vše (obřad, hostina, párty až do rána :-)) hostina počítám tak 50lidí, případně možnost ubytování pár mimopražských... Moc vám děkuji a držte nám palce ať už nejsou všecky termíny rozebraný :-|
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout svatbu na jednom místě. Koukněte na náš profil. Svatby organizujeme více jak 20 let.Jsem vám plně k dispozici. S pozdravem Tomáš Král hotel Svornost.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, řešíme podobnou věc, ačkoliv už termín pro obřad máme zamluvený. U termínů asi záleží jak kde, každopádně u nás to byla veliká bitva a nakonec jsme se trefili až do třetího možného. Takže přeji šťastnou ruku, ale rozhodně zapoj nastávajícího, jinak se z toho sama zblázníš.
Odpovědět
Profilova fotka
@pikacu84 vse na jednom miste jsme meli v hotelu Čertousy v hornich pocernicich. Byli jsme spokojeni, takze vrele doporucuji. V mem albu je par fotek, jinak muzes kouknout na jejich web, ale osobni navsteva je nejlepsi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den Mohl bych zajistit Zámecký areál Ctěnice s moji hudební produkcí
Odpovědět
Profilova fotka
@pikacu84 my mame zarezervovany Česky statek v Dolních Počernicích
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, v našem rodinném hotelu uprostřed přírodního parku Divoká Šárka můžete mít ve svatební den vše na jednom místě bez nutnosti přesunů. Obřad na zahrádce, hostinu i raut a večerní zábavu spojenou například s grilováním nebo bowlingem. Za prostory neúčtujeme pronájem a pro svatby nad 30 osob nabízíme novomanželské apartmá se snídaní do postele zdarma. Pro ubytování svatebních hostů nabídneme zvýhodněné ceny. Pokud byste si chtěla udělat lepší představu o svatbách u nás, doporučuji podívat se na naše svatební stránky. Ráda Vám prostory ukáži osobně.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy a kousek od Příbrami.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout naši restauraci, nacházíme se 4km za hranicí Prahy 5, 15 minut od letiště Václava Havla. Ubytovat můžeme 35 osob, kapacita pro svatební hostinu je až 110míst. Na zahradě lze uspořádat obřad, k dispozici můžete mít veškeré prostory - hlavní sál, zahrádku, pergolu s otevřeným krbem... Podívejte se do našeho profilu, je tam i krátké video o svatbách u nás. Zkuste příteli slíbit, že ho pozvete na dobrou večeři, přijeďte se k nám podívat, ochutnat, promluvit s naším personálem... Pokud by jste chtěli osobní schůzku, ráda si na Vás udělám čas. Jsem si jista, že pokud si nás vyberete, budete spokojeni. Se svatebními hostinami máme velké zkušenosti, nejde nám jen o to "vydělat" a rádi poradíme, či pomůžeme. Také máme letos krásné ocenění - 5. nejlepší svatební místo roku :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?