Místo svatby východní Čechy

Prosím, přidávejte pro inspiraci místa pro obřad či hostinu ve východních Čechách. Ideálně i s fotkami. Mě ted moc zaujal hotel Tichá Orlice v Ústí n. O., kde výýýýýýborně vaří a i prostředí je moc hezké. Je tam salonek, dětský koutek a venkovní ,,zahrádka". Je to v klidnější části města.
Odpovědět
Profilova fotka
Tábor J.A. Komenského :) .. tam budeme mít my :) možná bych někde dohledala fotky :) sice rezervace téměř rok dopředu, ale vyplatí se to :) ve všem vyjdou vstříc :) udělají, co si jen přejete :) možné ubytování :) (cca 200,-/os./noc) buď v chatkách nebo v budově :) možnost grilování :) ..pití svoje (tím člověk dost ušetří) a je to ve velké letní jídelně, kde se stoly dají po straně, kupa místa na tancování :) a venku jsou i aktivity pro děti, pak také zdarma projížďky na loďkách :) a kupa dalšího :) ..toto není propagace, tam budeme mít v dubnu my svatbu a už se moc těším :)
Odpovědět
@lenishka93 Je to u Třebechovic?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano :) proč? :)
Odpovědět
Jen jestli jsem si to myslela správně :). Hezké místo je i na zámku v Častolovicích nebo v Kostelci.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbil zámek v Opočně, ale ta cena za to :( takže obřad vyhrává pravděpodobně v PCE na perštýnském náměstí na radnici a fotky na zámku v PCE :)
Odpovědět
Profilova fotka
@luj89 v Kostelci to máme za 3 měsíce, je to tam bezkonkurenční :-)
Odpovědět
Krásných míst je u nás nespočet. Záleží ve které části VČ je to pro Vás nejvhodnější s dojezdem. Vedle zmíněného Opočna či Kostelce je krásné Nové Město nad Metují, Ratibořice - zámek či zahradní dům, Čerychova vila v České Skalici, oblíbený je Potštejn. Krásné prostředí pro venkovní obřad Pec pod Sněžkou u penzionu Amor. A trošku mimo - osobně mne nadchnul kostel sv. Petra a Pavla v Malé Úpě (kouzelné místo, jen netuším, zda je tam možnost sv. obřadu :-( ).
Odpovědět
My máme Podstránský mlýn - Lično :)
Odpovědět
U nás zatím vede Děkanský kostel v Opočně. Krásný je ale i Neratov, Rokytnice v Orlických horách, Častolovice, Kostelec nad Orlicí, Nové Město nad Metují, ...
Odpovědět
My máme taky Podstránský mlýn - Lično. Obřad i oslava na jednom místě. :)
Odpovědět
tak sportohotel Tichá Orlice je hezké a klidné místo, atrium uprostřed, vařej tam rozhodně dobře a ceny nejsou přehnané....my jako Oušťáci měli obřad v Hernychově vile v ústí nad Orlicí a obed v hotelu Florida, protože to na přejezd bylo nejpohodlnější..hned po obědě jsem přejížděli na neformální párty na vesnici...Myslím, že každý by měl mít svatbu v místě,ke kterému má nějaký vztah a nebo prostě kde se líbí hlavně jemu
Odpovědět
Florida mě moc neoslovila, ale Hernychova vila je taky fajn místo :)
Odpovědět
Článek se načítá
@luj89 já si v přípravách stolu moc dobře rozuměla se šéfkou paní Peroutkovou, vyslechla moje požadavky, předala jsem ji plánek stolu, zasedací pořádek, meníčka, jmenovky...a jak jsem si nadiktovala, tak bylo, opravdu se snažili, i děravou lžíci mi sehnali...a navíc ty jejich maliny s domácím jogurtem byly zákusek jak se patří - všem chutnalo....Jen jsem čekala, že rozbití talíře proběhne na ulici před vstupem a oni to nechali až před salonek v patře
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Zdravim, taky premyslim nad mistem obřadu. Mužů se zeptat, na kolik vás přislo oddani v Henrychovce? Koukala jsem na stránky UO a u svatebnich termínů mají jak obřadní síň, tak Henrychovu vilu, ale už nikde rozepsany nějaký poplatek, pokud se tedy nějaký platí.
Odpovědět
My se rozhodovali mezi Hvězdou (kaple u Police nad Metují) a jezírkem v Adršpachu :-) nádherná místa :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?