Místo svatby v Ústeckém kraji, poradíte?

Profilova fotka
Ahoj mohl by mi někdo poradit hezké místo na svatbu v Ústeckém kraji? Chceme pěkné místo, kde bude všechno. Obřad, hostina i ubytování. Děkuju :-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@lenkarejholcova Tak mě napadá - třeba Hotel restaurant Větruše v Ústí nad Labem, no a nebo Hotel Ostrov v Ostrově (Tisá) :-)
Odpovědět
Větruše je fajn. Je tam krásně (a to je co říct, když je to v Ústí:-D ) a párkrát jsem tam byla na obědě a vařili výborně.
Odpovědět
Krásné a romantické místo je panství Velichov - absolutní soukromí.Pak hotel Ján na Novém městě a taky Růžový hrádek v Krupce, ten volím já ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Na hotel Ostrov se podívám, ale Větruše má sice výbornou kuchyň, ale obřadní místnost není moc hezká :-( kamarádka tam měla svatbu a nebyli úplně spokojeni...
Odpovědět
Z Ostrova jsem taky viděla několik fotek a vypadalo to tam moc hezky, my uvažujeme o tom Růžovém hrádku v Krupce - líbí se mi tam ten krbový sál na hostinu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Moni na ten jsme taky koukali. Byla jsem tam loni kamarádce za svědka a je to tam krásný a pan majitel byl moc příjemný a ochotný, ale při 70ti lidech se nevejdeme :/
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkarejholcova A co zkusit panství Velichov? Tam se koná také celkem dost velkých svateb a kdo tam byl, tak si to nemůže vynachválit..... Také jsme o tom přemýšleli, ale nakonec jsme to zavrhli, protože už je to moc známé místo... Takže mi máme obřad na jednom místě, a pak se přesuneme k nám do vesničky a hostina s rautem bude u nás na sále... @lenkarejholcova
Odpovědět
@lenkarejholcova jak moc v usteckem Kraji? Muze byt i Mostecko? My mame emeran -hotel, restauraci, chatu a musim rict.. Naaadhera!!
Odpovědět
Profilova fotka
@gennesis Velichov už je bohužel prý až to konce září obsazený
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Most je v pohodě to je kousek :) 40minut autem. Kde to přesně máte?
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkarejholcova Když jsem na to koukala na konci minulého týdne, tak tam je pouze předběžné rezervace. A jako všude platí pravidlo - kdo dříve zaplatí, ten to dostane... :-)
Odpovědět
@lenkarejholcova hotel Emeran Kliny :) koukni se na webove stranky mame pronajatou i chatu emeran 2 na ubytovani asi 25 os. :) navic v restauraci uzasne vari :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
tak me napada,hrad Strekov??romantika.a pokud to je v lete jest to jedno ze tam trochu fuci
Odpovědět
Profilova fotka
@gennesis To je dobrá zpráva :)
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka Zajedu se tam podívat :)
Odpovědět
Ale pokud chces 7.6.14 tak tam ani nejezdi ;)) @lenkarejholcova
Odpovědět
Profilova fotka
@nika_berunka je mi jedno kdy :D hlavně v létě
Odpovědět
No já původně Velichov chtěla taky, ale nějak z toho sešlo, začíná to být čím dál tím víc profláknutější ..ale svatby tam jsou krásný...
Odpovědět
@lenkarejholcova Tak to je blbost, s tím Velichovem, mají předběžné termíny a podle mě si to ještě někdo určitě rozmyslí a navíc jak mi bylo řečeno na více místech, nemůže být zamluvený termín, když ještě matriky nevydaly své termíny a na těch záleží.asi v 5 salonech, které se zabývají organizací svateb mi to řekli na ferovku, čeká se na obálky, kdo dá, má termín jaký si řekne!!a jinak pokud budeš chtít tak 100 % bude volný termín 19.7.2014, ten jsem měla rezervovaný já na velichově, ale rozmyslela jsem se.ještě jsem to tedy nepsala pí. Mrňákové, ale chystám se..
Odpovědět
Profilova fotka
@moni_ska Aha, tak to Ti moc děkuji za rady :) Partner není z Ústí, takže to chce taky vidět a pokud se mu to bude líbit i v reálu a nenajdeme nic jiného, tak bude svatba tam. Každopádně děkuju za info a i termín :)
Odpovědět
@lenkarejholcova Ahoj, my budeme mít svatbu na Selském dvoře v Perštejně. Prostředí krásné jak venku, tak vevnitř a domluva s nimi je taky paráda. Jsou vstřícní a rychle odpovídají, pokud chceš něco vědět. Snaží se ve všem vyhovět. Co se týče Velichova - paní se ti ozve (v té lepší situaci) za 14 dní. Dle mě ne nejlepší způsob, jak si udržet potencionální "zákazníky".
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkarejholcova Ještě mě napadl Selský dvůr v Braňanech, pokud nevyžadujete přímo Ústí. Není to zas tak daleko... Autem cca 35 minut... Mají tam i svou oddací síň... Ale záleží, jestli nechcete svatbu stylizovat do něčeho jiného... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gennesis To vypadá moc hezky :)) Děkuju. Pojedeme se tam podívat.
Odpovědět
Profilova fotka
Sice to není v jednom místě, ale svatbu jsme měli v Mostě v kostele a pak oslavu na Benediktu - je to jen přes město. Za mě Benedikt na oslavu můžu doporučit - mají hezké prostory, dobře vaří a zajistí i menší výzdobu. Plus pro mě bylo i ubytování hostů na místě.
Odpovědět
Profilova fotka
Já bych doporučila ostrov u tisi. Priroda nadherna a budova taky. Horsi je ze tam neni signal ani u telefonu, takze pokud se nekdo ztrati musi volat jedine na hotel :D ja jsem tam jeden rok delala servirku a personal neskutecne mily (majitele jsou hodne vybiravy :D) a kuchaři jsou neskutečně šikovný. Jediný co by mně nevyhovovalo je cena jidla a hotelu pokud byste byli ubytovaji a nejhorsi je ze je to odriznuto od sveta takze nekdo by holt musel delat odvoz, coz ve městě si zavoláte taxi a není to tak drahý.
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion a restaurace Na Statku přímo v Ústí. Za špatného počasí obřady uvnitř, v létě venku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@trbolova Tam jsme byli a nebyla jsem spokojená :/
Odpovědět
Profilova fotka
@gennesis Dneska jsme byli na tom statku a úžasný jídlo a majitelka taky moc příjemná...Děkuju za tip
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkarejholcova Bacha na Selský Dvůr v Braňanech, je tu více než dost negativních recenzí. Bohužel. I z vlastní okolí - paní majitelka příjemná jen do zaplacení zálohy, na svatbě jídlo hnusné, ale opravdu hnusné! Vše je o zaplacení zálohy problém! Je tady i jedna diskuze, zkus si ji vyhledat.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, budu rušit rezervovaný termín na Velichově, 30.8. v sobotu, našli jsme si, pro nás lepší místo :-) Kdyby jsi měla zájem, dám vědět kdy přesně to zruším a termín přihodím ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?