Místo svatby - statek, dvůr, mlýn "last minute" (05-06/2018) - střed.čechy

Hezký den, nemáte nějaké tipy nebo naopak pro organizítory, nemáte volné svatební termíny pro svatbu v termínech květen (spíše druhá polovina) a červen 2018 (první polovina)? Rádi bychom svatbu na nějakém statku, dvoře, mlýně, kde by se dala uspořádat svatba ve venkovském, rustikálno romantickém stylu, kde by bylo toto místo uzavřené, také aby bylo na jednom místě - obřadní místo, restaurace a ubytování, cca pro 50 lidí a možnost pobytu se psi. Neměli bychom ani s termínem ve všední den, nejlépe čtvrtek. Děkuji moc! :) Lucka K.
Odpovědět
Profilova fotka
@bouminka dobrý den, to je opravdu last minute :-) ale věřím, že ještě seženete. Vím, že relativně ještě volno v květnu, případně všední den v Hoffmannově Dvoře v Praze nebo zkuste Neprobylickou stodolu, případně mrkněte na eventino.cz je to docela šikovný server. Držím palce, ať seženete místo dle Vašich představ
Odpovědět
Ahoj, my mame v penzionu Novy Rybnik, Obořiště. Mrkni, jestli se ti to nezalibi, ale terminy jsou urcite plne o vikendech, my treba mame mimo vikend - odmítám čekat další rok jen kvůli tomu, ze se ze svateb stal business. :) Pokud poradate takhle narychlo, zvazte i tuto možnost. Jinak se nebojte obvolavat, kamaradka mela vloni to stesti, ze zkusili jedno místo a termin se tam zrovna uvolnil - i to se může stát :-) zkousejte a určitě najdete :-) tak at vam to pekne vyjde :)
Odpovědět
Dekuji moc za tipy a za podporu :)) moznosti se nam rysuji, sice je to last minute, ale nevypada to beznadejne :)))
Odpovědět
Dobrý den, u nás se uvolnilo místo v krásném termínu 16.6.2018. V případě zájmu Vám zasílám kontakt. Nabízíme, protože je to takto na rychlo 20% slevu a veškeré dekorace z naší půjčovny zdarma. Rádi se Vám budeme věnovat a místo Vám ukážeme a doporučíme vše potřebné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?