Místo svatby, spěchá!

Zdravím všechny nevěsty i už provdané paní :) Už jsem úplně zoufalá, tak vás prosím o pomoc... Z organizačních důvodů jsme byli nuceni zrušit rezervaci prostor na svatbu 9.7.2016, která se měla celá konat na jednom místě - obřad, raut, zábava i ubytování, ale teď nemáme žádné místo a svatba má být za tři měsíce! Už máme všechno nachystané, pozvánky poslané, prstýnky doma, takže termín opravdu musí zůstat.. Jen to místo :'( Napadá Vás nějaký pěkný prostor, ideálně penzion, aby mohlo být vše na jednom místě, kde by nám ubytovali 90 lidí? Preferujeme středočeský kraj nebo i jižní čechy, ale vzhledem k situaci především potřebujeme volné místo.. Budu ráda za každý tip!! Děkuji
Odpovědět
Zdravím, taky máme podobný problém :-) docela se mi líbilo místo Tadeášovy domky. Je to ale mezi Dvorem králové a Trutnovem, ale je to tam roztomilé a dokonce i s bazénem. Teď lituji, že jsme toto místo nedomluvili, v místě, které jsme zamluvili nás pěkně vypekli!!! ]-( Bohužel jsme netrvali na smlouvě a teď (chvíli před svatbou) nám majitel účtuje nehorázné sumy na údajné pronájmy místa, které před tím nikdy nezmiňoval. Takže rada pro všechny - trvejte na smlouvách a jasných podmínkách ať neřešíte místo svatby na poslední chvíli - i když si před tím všechno naplánujete!!!
Odpovědět
@janickaiii tak to jsme měli dost podobné :( děkuju za tip, určitě tam napíšu a zjistím, jestli mají volno :) a držím palce, a´t něco pěkného najdete i vy :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Máte SZ ;)
Odpovědět
Zdravím, Vysočina je pro Vás asi už hodně z ruky, že ? Případně si hoďte do googlu nebo na fcb Hotel Lesní zátiší Vojtěchov (měli jsme tam hostinu my a byli jsme mooc spokojení), penzion Horácko- Tři Studně, Rekreační středisko Zubří a další. V případě zájmu mohu poslat přímo stránky, kdybyste nemohla najít, ale pravděpodobně je to, jak už jsem řekla hoodně z ruky. Přeji krásný den a hodně štěstí při hledání ;) Hana M.
Odpovědět
Profilova fotka
@janickaiii @disterka Dobrý den nevěsty, jsem opravdu překvapena a znechucena jednáním některých majitelů... Opravdu jsme v době, kdy na všechno potřebujeme smlouvy, a pevné slovo už neplatí? Nám se právě uvolnil termín 9.7. Snoubeni mají nějaké zdravotní problémy, museli jsme svatbu posunout na podzimní termín. Pokud by tedy měl někdo zájem- najdete nás jen 4km za hranicí Prahy 5, více info v našem profilu, nebo i na stránkách, kde najdete i krátké video o svatbách u nás.
Odpovědět
@disterka tak jak nasli ste si misto?
Odpovědět
děkuju moc všem! nakonec se nám podařilo najít krásné místo kousek od Strakonic, lokalita perfektní a popravdě se nám tam líbí mnohem víc, než na původním, takže všechno zlé je pro něco dobré :) I když pořád ještě řešíme spoustu věcí a blíží se to... Děkuju moc za pomoc a tipy!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?