Místo svatby - okolí F-M

Profilova fotka
Ahoj, sháním tip na místo svatby v okolí Beskyd. Hledáme něco spíše v přírodě a romantického, ale nic "snobského" (jsme omezeni rozpočtem :-) ) pro cca 50 Iidí. Nejlépe aby se dalo na místě nebo poblíž udělat obřad i hostina. Máte nějaké nápady? Budu mic ráda za všechny tipy :-)
Odpovědět
Budoucnost,horsky hotel celadenka, penzion jurasek, kam, my meli na borove ale tu nedoporucuji
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Ahojkyy, my mame booknutý termín na příští rok v penzionu Jurášek, tak jsem zvědava :-) zatím skvělý přístup, tak uvidíme. Nově je teďka taky otevřený Grandhotel Tatra ve Velkých Karlovicích :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak ten vám závidím, tam jsem chtěla taky, ale podmínkou je rezervace celého penzionu, coz je mimo náš rozpočet :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste mrknout na areal roubenek pri hotelu Kam Malenovice. V Cafe Malenka by byla svatba nadherna, pokud je to tedy Vas styl ;) Ale jak cenove.
Odpovědět
@novanevesta Ahoj, můžu se zeptat, proč Na Borové nedoporučuješ? :-). Ta provozní je strašná (už jsem si s ní psala), ale teď nám bouchlo místo, tak nad tím opět přemýšlím. Děkuji! :-)
Odpovědět
@terez222 ano pani provozni je hrozna. obsluha jeste horsi. Vubec se nam nevenovali. Jen kysele ksichty. Hospodu jsme navstivili i nekolikrat po svatbe a pokazde katastrofa ze strany obsluhy. Urcite najdete lepsi misto:-)
Odpovědět
Profilova fotka
@momentum na to se mrknu, děkuji za tip :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
@tillayeacob ahoj, taky by se mi libila svatba v penzionu jurasek, zatim jsme v procesu domlouvani prvotni schuzky. Slecna tady psala, ze je to mimo jejich rozpocet, ja omezeni zas tak nemam, ale zajimala by me orientacni cena, pripadne podminky, za jakych je mozne tam svatbu usporadat (krom obsazenosti celeho penzionu). Predem diky. Eva
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
@lov_ev Ahojkyy, delší dobu jsem tady nebyla. Tedka dodělávám zrovna nějaké rozpočty a celá svatba nás vychází na 400 tis. a ubytování, včetně jídla, rautu apod. nepřesáhne 200 tis. :-) Jakpak jste na tom s domlouváním? Bude tedy Jurášek? :-)
Odpovědět
Ahoj @tillayeacob, diky za odpoved. Nakonec jsme zvolili jine misto, hlavne proto, ze nepotrebujeme ubytovat tolik hostu, aby to zabralo cely penzion. Svatbu udelame na Moravce v prirode, sice se tam bude muset vsechno dovezt, a je to trosku slozitejsi na planovani a organizaci, ale myslim, ze ta atmosfera bude stat za to. :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lov_ev Na Morávce je kráááásně! Nám to vyšlo přesně na hosta, že se hezky poskládali do všech pokojů a je klídek :-D Už toho mám ale hlavu jako balon a těším se, až bude aspoň po obřadu :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@tillayeacob my taky na Jurasku, uz v kvetnu:)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
t@illayeacob ahoj, prosím kolik jste měli lidi na svatbě 🙂
Odpovědět
@tillayeacob
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?