Místo svatby Most a okolí

Profilova fotka
hledáme místo něco jako statek, s možnotí grilování prasete, být venku ale mít možnost za nepříznivého počasí se někam schovat, líbil by se mi selský dvůr v Braňanech ale neslyšela jsem moc kladné ohlasy na cenu a jednání pí majitelky, i když prostředí prý krásné. Máte někdo zkušenost se statkem na resslu ?? hlavně žajištění jídla a pití a aparatury pro kapelu?
Odpovědět
Profilova fotka
jídlo a pití spíš jeho uchování než zajištění, to si zajistíme sami :D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, co třeba resturace Širák? Byla jsem se podívat na prostory a líbilo se vše - možnost posedět jak venku, tak vevnitř i grilování. Rauty mají prý také výborné.
Odpovědět
Profilova fotka
no ještě jsme se nebyli nikde poptat protože nevíme pořád termín tak, až budem vědět tak to oběhnem taky mě napadl ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuuzzkkaaa Cauky. Ja jsem z Litvinova puvodne. Taky sem hledala na Mostecku / Chotutovsku / Teplicku. Nakonec jsme se rozhodli pro Hrad Krupka u Teplic, a byli jsme maximalne spokojeni. Ale misto prasete tam delaj hradni sunku ;-) Ale jinak mas pravdu s tim statkem v Brananech, kdyz sem ja vybirala, tak jsme se tady docetla jen spatnou recenzi na ne a na pani majitelku, tak jsme to zavrhla. A mam pocit, ze Ressl je zavrenej? Neco mi to rika. Jinak v Moste toho moc neni, co si budeme povidat. Hnevin je z toho asi nejhezci, ale to neni to co by jste chteli.. Tak hodne stesti pri vyberu ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji ale to už je dost daleko, jsem z mostu a přítelovo rodina z Loun a okolí. Nechci zase jezdit daleko kvůli odvozu hostů potom domů. O Resslu právě zatím nevím, protože jsme tam měli akci z práce z jara ale jen na dvoře a ve stodole, ale jak je to se svatbama netuším. Každopádně buď širák nebo restaurace koupaliště ressl. Uvidím až se mi vrátí muž, tak to oběhnem, zatím nemají ani na úřadě termíny na příští rok.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?