Misto svatby Ml. Bolesla nebo Sazava

Poradte prosim typ na misto konani obradu i hostiny bud Sazava a okoli nebo Ml. Boleslav a okoli planujem a vubec nevime nak cenove prijatelne budem setrit na svatbu chceme v cervnu
Odpovědět
Profilova fotka
V Mladé Boleslavi je hezký Havelský kostel, Zrcadlový sál či Loreta v Kosmonosích..
Odpovědět
a jak je to cenove?
Odpovědět
My jsme uvažovali v MB nad Nepřevázkou, pension Sparing Holé Vrchy (vše v jedno místě, obřady v přírodě a výborně vaří). Zvlášť pak Karmel nebo kostel sv. Havla a hostina buď Krajní mez nebo opět hospoda Na statku v Nepřevázce. Oboje cenově přijatelné, ale nám to nevyhovovalo kvůli počtu osob - salonky jsou oba pro cca jen 20 osob , celá hospoda pak zase pro mnohem víc lidí. Jinak je ještě populární hotel Galatea, ale to nás odradilo cenově a trochu i přístupem.
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaroman My měli svatbu v Nepřevázce a byli jsme maximálně spokojeni!! Se vším nám vyšli vstříc, nic nebyl problém.. Vymyslela jsem si obřad na místě venku (byli jsme teprve třetí kdo se bral přímo tam) a nebyl problém. Měli jsme hostinu pro 40 lidí a večer pak pro cca 80, v pohodě jsme se vešli, cenově paráááda oproti ostatním možnostem a hlavně vše na jednom místě!! Nechtěla jsem nidke přejíždět a tohle bylo parádní :) Navíc jsme měli apartman pro novomanžele zdarma, ten jsme měli už od rána a probíhaly tam veškeré moje a družičkovské přípravy :) Kdyby si chtěla cokoli vědět, klidně napiš :) V albu mám nějaké fotky, tak klidně mrkni, jestli ti to pomůže :)
Odpovědět
@terina91 jee to zbni moc dobre maji naky webovy stranky ??
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaroman zkuste relevant tečka cezet nebo juniorplus tečka cezet
Odpovědět
Profilova fotka
@kristynaroman Vím, že měli pod firmou Heso, protože to vlastní stejný majitel, ale nic moc info neměli. . Já jsem napsala mail panu Darmošovi, který má všechno kolem svateb na starost a domluvila si s ním schůzku a on mi zaslal i návrhy menu, rautu a pití a já si mohla v klidu doma vybrat a pak už jsme spolu jen řešili množství :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?