Místo svatby (Kladno a okolí)

Ahoj. Měli byste tip na místo svatby v okolí Kladna? Přemýšlíme o svatbě na hradě, ale pak řešíme ubytování pro svatebčany, které by mělo být blízko, proto uvažujeme i o statku, aby si prarodiče mohli hned odpočinout. V okolí Kladna mě napadly hrady jako Budyně nad Ohří, Libochovice, pak třeba Panenský Týnec, ale tam už to moc neznám s ubytováním. Asi by nevadily i okolní okresy. Hezké místo je i Krakovec u Rakovníka, tak vlastně nakonec nevíme :-D Poradíte? :-)
Odpovědět
@magickleo nedivala si se na stranky Podzbansky pivovar delaji tam i svatby, maji super pivo a taky ubytovani
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, pokud se ti líbí Panenský Týnec mrkni na Zichovecký pivovar nebo přímo v Týnci Penzion na pile. Kousek je také hotel Pod sluncem v obci Třebíz, tam se také hodně dělají svatby.
Odpovědět
Já přemýšlím nad hradem Červený újezd. Má někdo nějaké aktuální zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím všechny nevěstinky, my máme restauraci s pensionem mezi Prahou a Kladnem, super pro svatby do 27, nebo 55 osob, můžete si vybrat prostory venkovní, nebo vnitřní jak je vám libo. Lze samozřejmě udělat i obřad na zahradě, večer grilovat v otevřeném krbu a veselit se a tančit až do rána. Letošní léto zbývá posledních pár volných termínů, napište e-mail, pošlu více info, i když hodně najdete na webu, nebo je tam krátké video o našich svatbách. A nakonec nás najdete i v Ano šéfe!, máme 3 hvězdičky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?