Místo svatby Hradišťko a Veselsko

Ahoj, nemáte typ na dobré místo svatby? Okolí Uherského Hradiste nebo Veselí nad Moravou. Bude nas kolem padesáti. Děkuji za rady.. :-)
Odpovědět
AHoj. my jsme měli svatbu na Haldě v Boršicích - obřad venku, oběd v restauraci a na večer jsme měli zábavu a grilování opět veku... My jsme byly naprosto spokojení - jídlo bylo výborné, obsluha příjemná a pozorná, komunikace a domluva na jedničku ... Cenově nás to vyšlo cca 1000,- na osobu - měli jsme vlastní pouze sliovici, dort, zákusky a koláčky - jinak vše od nich.. Ale podle toho co jsem teď slyšela, tak byly i nějaké stížnosti na kuchyň, hodně tam záleží na tom, kdo zrovna vaří. Pronájem jsme neplatili žádný. Jenom asi 750,- za to že nám vše připravili na obřad a připravili dekorace atd. (neměli jsme žádnou koordinátorku, vše jsme připravovali sami a oni nám vše dle našich instrukcí rozmístili, připravili)
Odpovědět
Ahojky, my jsme měli svatbu: Hotel Háj Nová Lhota. Je to tam opravdu skvělé. Přímo o hotelu je jezírko, kde i oddávají a když se budete chtít jít vyfotit je tam krásná krajina, takže nemusíte nikam daleko na focení tím ušetříte čas a máte víc času na zábavu. Je tam i ubytování takže super. Nás bylo 67 celková kapacita je 130 takže se to dá. A vaří výborně. Musím říct, že pro hosty to bylo krásné prostředí a i pro nás :-). Vřele doporučuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli svatbu na zámku v Ořechově :-). Od obřadu až po zábavu. Pronájem byl vyšší, ale svatba a místo stálo za to a hlavně to, že jsme se nemuseli nikam přesouvat bylo k nezaplacení. Vše kromě oběda jsme měli venku, bylo nás 41 a všem se místo moc líbilo. Jídlo jsme si nechali také od nich a nemůžu si vůbec na nic stěžovat :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Byl jsem na svatbě v Kunovicích na Panském dvoře a je to opravdu super místo! Velký sál, velké nádvoří, hezky tam bylo :)
Odpovědět
@petravama Ahoj, nad tím právě premyslim. Slyšela jsem samou chválu.. :-)
Odpovědět
@michaelajn Ahoj, na Haldu jsem volala a asi jsem zrovna neměla štěstí na člověka, se kterým jsem mluvila.. :-( Bylo mi řečeno, že nemá čas mi vysvětlovat jak je to tam s cenami apod.. Tak jsem napsala mail a odpověď byla, že mi přibližnou cenu nemůže poslat, protože na rok 2017 to nemají nacenene a že na to nemám čas, protože musí řešit svatby, které má teď.. Tak nevim.. Osobně se mi to moc všechno nechce objíždět, ale asi budu muset.
Odpovědět
@petravama Ahoj, nad tím právě premyslim. Slyšela jsem samou chválu.. :-)
Odpovědět
@pafcam My jsme byli opravdu všichni moc spokojení a hlavně to prostředí je bezkonkurenční :-). Paní Němečková (majitelka) je velmi vstřícná, co si povíte to máte. Je tam i dětský koutek a venku veliké hřiště, nám bohužel pršelo, tak jsme nemohli využít venkovní hřiště. Zajeďte se tam podívat a uvidíte sami :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?