Misto svatby/hostiny Cesky Raj

Prosim poradte kde usporadat svatbu/hostinu a vecerni program v Ceskem Raji! Specialnich pozadavku moc nemam, hlavne hezke misto kde nebudeme nikoho rusit, sucha i mokra varianta, dobre jidlo, prijemny majitel/obsluha a nejaky "vybeh" pro deti (hriste, koutek..apod.). Nechci klasicky obed, spise ve stylu rautu a dost mista pro vecerni zabavu/hudbu.
Odpovědět
My měli na seznamu jedno z našich nejoblíbenějších míst - hotel Štekl na Hrubé Skále. Jsou tam velmi milí majitelé, obsluha vynikající a kuchař prvotřídní. Je tam vše, dle toho co píšeš, obřad může být fajn hned v kostelíku naproti nebo je krásná vila obecního úřadu Hrubé Skály, hned pod kopcem, kousíček.
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Ort v Nepřívěci a obřad na nedalekém Humprechtu nebo třeba penzion Vyskeř a obřad na Sychrově :-)
Odpovědět
diky za tipy! oba hotely vypadaji moc hezky.
Odpovědět
Profilova fotka
Dá se vše udělat přímo na zámku Hrubá skála, je to tam úžasné http://www.hrubaskala.cz/cz/ea-zameck...
Odpovědět
Hruba skala je krasne misto, na strankach vse vypada uzasne a profi, ale obavam se, ze tomu budou odpovidat i ceny...ty jsem nenasla...nevi nekdo?
Odpovědět
Profilova fotka
@our_wedding zkuste jim napsat, určitě Vám ceník pošlou, já jsem se tam vdávala před 8 lety, takže ceny už rozhodně nemám aktuální ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@our_wedding Dobrý den, mohu doporučit relevant.cz a kdyby jste poptávali DJ na svatbu, něco pro děti či ozvučení obřadu, rád zašlu nabídku. Kostolnik
Odpovědět
zatim nic idealniho......nekdo jeste nejake napady??
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě mě napadá toto, mě se tam žení bráška ;) www.galatea.cz
Odpovědět
rada bych obnovila diskuzi a zeptala se, zda ma nekdo zkusenost ze svatby z poslednich tak dvou let - z mist vyse uvedenych v teto diskuzi , pripadne dalsich - konkretne jsem dostala tipy i na mista: penzion Posta v Sobotce, penzion Hamstejn, zamek Nimerice, penzion Vysker, famoz klub Zviretice, Hole Vrchy, Hotel Kafka Mala Skala, Hotel Heso, potom take restaurace Agarden Bosen, Kovarna Frydstejn, tam ale neni ubytovani....Byla bych moc vdecna za konkretni zkusenost, ne vse lze poznat z fotek na webu...jde mi i o slusne jednani majitele, prijemnou obsluhu...atd. Predem diky!
Odpovědět
Profilova fotka
@our_wedding penzion Pošta v Sobotce, jezdíme tam na obědy a večeře když se nám nechce vařit ;), výborně tam vaří, velice příjemná obsluha a prostředí, navíc venkovní posezení v uzavíratelném dvoře i s dětským koutkem. Tady v těchto končinách jsou vyhlášení ;)
Odpovědět
Zámek Niměřice - přítel tam fotil svatbu a i my jsme zvažovali, že tam svou svatbu uskutečníme, nicméně nakonec jsme zvolili Hrubou skálu zámek. Tak doufáme, že ta Hrubice bude super :-) Co se týče toho Zámku Niměřice, svatba, co přítel fotil, byla ze strany zámku skvěle zorganizovaná, komunikace s paní Heresovou je údajně skvělá. Nevěsta Niměřice vřele dále doporučuje. Je tam vlastně areál zámku a dále prostě nic, takže jste tam sami nikým nerušeni. Jsou tam i ubytovací kapacity. No a proč my jsme nakonec zvolili Hrubici? Nějak nám přišlo, že za stejný peníz dostaneme více muziky, tak snad jsme se rozhodli správně ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@lucy456 moc diky! Nimerice mi uz jedna znama doporucila, ale zatim jsem se tam nebyla podivat. Hrubou Skalu znam, nechala jsem si poslat cenik. Jidlo mi tam prislo dobre. Vadi mi tam ale to drahe ubytovani - to nemuzeme hostum zaplatit ani po nich nemuzeme chtit at si tak drahy pokoj plati....a take nevim zda je tam nejaky koutek nebo hriste pro deti - ale to vlastne ani nevim zda je v tech Nimericich...nevite nahodou?
Odpovědět
@our_wedding není zač:-) my v hotelu ubytováváme pouze několik příbuzných, kamarádi budou v hostelu, který je podstatně levnější. Kamarádi si to budou totiž platit... V Hrubé skále koutek pro děti myslím není - aspoň jsem ho tam nikde nezahlédla. V Niměřicích ještě loni v létě koutek myslím taky nebyl, nicméně oni jsou dost akční, tak třeba by ho tam letos už měli. Musela by ses poptat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Napadl mě Ježkův statek u Nové Paky, zkušenost tedy velkou nenám, jen jednou jsme se tam stavovali cestou na oběd, ale přišlo mi to tam celkem fajn.
Odpovědět
@setmi diky!pridam do seznamu.
Odpovědět
@our_wedding a co tak zvolit tu svatbu na zámku Hrubá Skála, když vše je vyhovující a pak ubytovat hosty v hotelu Štekl? Je tam velmi hezké, čisté ubytování více různých cenových kategorií a je to pár kroků :)
Odpovědět
@lelinka22 hotel Stekl je fajn napad! to je hned vedle..jedine co budu muset zjistit je zabava pro deti...protoze jestli nezabavim deti, bude to fakt problem....(my mame deti, pratele maji deti...)..uplne by postacil koutek, hriste...cokoli, ale aspon neco tam byt musi...
Odpovědět
@our_wedding ve Šteklu nějaký ten koutek pro děti je ... v letní sezóně bývají u zámku často nějaké dětské programy, lanová dráha, divadlo apod ... nechceme se mi věřit, že by i přímo na zámku ten koutek neměli, když se tam svatby dělají jak na běžícím pásu :)
Odpovědět
@lelinka22 @our_wedding nápad je to skvělý - ubytovat v hotelu Štekl - nicméně přidám svou osobní zkušenost. Nevím, kdy ourwedding máte termín svatby, nicméně já jsem se setkala s tím, že na jednu noc v sezóně moc ubytovat nechtěli a rozhodně ne do těch nejlevnějších pokojů. Zvlášť, pokud byste jim "zabookovali" třeba většinu hotelu. Oni v tomto období nemají očividně problém zaplnit třeba týdenními turnusy a jedna noc je pro ně prostě nezajímavá (zvlášť o víkendu). Co ale vím, tak byl na jednu noc nás ochotný ubytovat penzion Olda pod kopcem (šlo tehdy o 8 pokojů), ale to už je takové kostrbaté a musíte řešit dopravu. Zkusila bych ten Štekl, třeba se k Vám vyjádří pozitivně, ale raději dopředu...
Odpovědět
@lucy456 dik za tip...to me vubec nenapadlo...penzion Olda si pripadne take vybavuju kde je, to by kdyz tak take slo...My teda mame termin mimo hlavni svatebni sezonu, tak treba to ubytovani na jednu noc nebude takovy problem...ale to musim zjistit.
Odpovědět
@our_wedding mě to taky vůbec nenapadlo a pak jsem byla docela nepříjemně šokovaná a ve stresu ;-) ale tak mimo sezónu to snad případně dopadne :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Zamek a hotel Tuř u Jičína
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?