Místo svatby a organizace

Ahoj, už jsme docela zoufalí z vymýšlení místa a celkové dopravy z/ na obřad atd. Obřd chceme mít určitě u nás doma na velké zahradě! To prostě ano! Mohli bychom tam postavit i party stan a parket, ale bohužel jen v případě, že bude hezky a teplo. a s ohledem k sousedům se mi tam taky nechce pobývat dýl..je to škoda, ale nedá se...wc a elektrika by to taky neutáhla. nicméně obřad by byl tam. Jenže mě se vždycky líbilo jak byla svatba na nějakém statku a tam se vegetilo celý den a byla tam zábava i ubytování. To my bohužel, i kdybychom se rozkrájeli, u nás na chalupě prostě nemůžeme dokzat :( ubytko vůbec. Ale došlo mi, že ubytování pro hosty POTŘEBUJEME. A ideální by bylo kdyby bylo blízko oslavy, kde budeme celý den, protože většina jsou rodiny s dětmi a když je v průběhu svatbeního dne jakýoli problém, mohou si v klidu zajít přebalit, nakrmit, dát odpoledne dítě spát... opravdu nemůžeme po všech chtít aby děti nechali doma.to nejde, budeme mít asi 50 lidí a polovina z nich jsou rodiny s dětmi různého, i školního věku. Takže preferujeme místo k oslavě s ubytováním. Nevíme zatím jaké (něco v Plzni) A dost nás štve (ale jinak to asi bohužel nepůjde), to přejíždění... Nejblíž máme z Lochotín restauraci Lipovka.... vím, že to bude určitě super, ale mě se ekluje ten jejich celkový tyl...to jsou totální devadesátky a já to nedávám... no a tak nevím jak nejlépe zrealizovat ty přejezdy, aby to bylo co nejméně náročné. Nejlepší by možná bylo aby hosté dojeli k hotelu a odtud by je autobus přivezl k nám, v konkrétní hodinu všechny. Chci se zeptat ten autobus, neotravovalo by to hosty? a co když by přijeli s miminkem co potřebuje autosedačku? není lepší nechat je přijet samostatně? asi ano, že...ale u nás všichni nezaparkují...:/ jak jste toto řešili a pokud jste byli na svatbě jako host a bylo součástí přejíždění, jak jste to vyřešili? a máme preferovat pár km vzdálené místo i když si nemyslíme, že je to TO pravé, nebo máme hledat dál? mám pocit, že nic v celé Plzni není hezké a VKUSNÉ (parkhotel to jsou devadesátky na entou, kalikovák taky taková buržoustní věc.... chtěli jsme milé, utulné a třeba v historičtějším slohu zajímavé ubytování, no.... takové jako jsou malé hotýlky v zámeckých městech, v Berouně, Telči v těch historických budovách, ale to tu vůbec není.
Odpovědět
Profilova fotka
@myfairlady Zkuste mrknout na penzion Žuhansta. Letos jsem tam fotila a je to tam moc hezké. Je možné tam mít i obřad, vedle je velká zahrada pro děti i s bazenem, pěkná zákoutí se stínem, venkovní posezení. Ubytování, tuším, kolem dvaceti hostů sice, ale tak rodinky s těmi nejmenšími by to ocenily a se staršími dítky se třeba ubytovat jinde. A mám takový pocit, že nevěsta říkala, že to vůbec nebylo drahé. Řešili to formou jen pronájmu objektu. Mimochodem je to celé uzavřené a ve dle v chalupě prodávají sousedé výborný med :-) Na webu mám celou svatbu, tak můžete mrknout, jak to tam vypadá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pár tipů na zajímavá místa najdete na našich stránkách. Pokud byste hledali kapelu na svatbu, mohu doporučit moji kapelu Bosáci a to buď ve tří členné variantě (Bos trio), nebo klasické čtyřčlenné verzi. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?