Místo svatby 60 km od oslavy?

Profilova fotka
Ahoj holky vše je zatím jen teoreticky.. ale vybrala jsem místo pro obřad,které mám spojené s dětstvím,kousek od tamtud jsem vyrůstala a taky prostě je nádherná na fotky (přehrada) snoubenec souhlasil,že je to krásné místo a že jestli chci tak ano,ale já začínám váhat kvůli přejíždění.. Svatbu chceme jen s rodinou a pokud bude na té přehradě tak mezi obřadem a oslavou bude 60km,hodina jizdy tam a hodina zpět.Moje rodina pochází od místa obřadu,takže já jako nevěsta bych mohla přespat tam a nechat se učesat apod. s tím,že by si mě ženich vyzvedl u matky.Oslavu chci u nás kde to bude ve vlastní režii,domů 5min. a přítelova rodina zase pochazí odtud..
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj! A blíž k místu obřadu oslavu nejde zorganizovat? Myslím, že by to bylo asi o něco komfortnější. Pokud vás nebude moc - "jenom" rodina, nebyl by asi ani takový problém zajistit všem ubytování a nemuseli byste tolik přejíždět. Osobně jsem se s tím nesetkala, ale vím, že mi jedna kamarádka vyprávěla o svatbě, kde přejížděli víc kilometrů a říkala, že to bylo dost namáhavý. Svatba byla navíc v létě, celý den atd. Zas asi záleží, jaké budete mít složení hostů. Pokud bude víc starších rodinných příslušníků, asi bych je hodinu tam a zpět netahala. Ne všichni to zvládají dobře. Pokud bude mladší věkový průměr, vadit by to zas tak nemuselo.
Odpovědět
@nikyselen Není to sice ideální varianta, ale nakonec proč ne. Jen je třeba si dobře rozmyslet, na kolik hodin naplánovat obřad + myslet na nějaké zázemí v místě obřadu zejména pro ty dojíždějící (WC, místo na občerstvení, napití se - možná se třeba všichni sejít u Vaší maminky?).
Odpovědět
Profilova fotka
@armvdd no asi jsem to spatne napsala svatbu chceme jen s rodinou a svedky (take jsou z rodiny) a odp. po svatbe bude party pro kolegy a vsechny okolo.. takze nakonec se sejdeme vsichni na oslave a tam bude okolo asi 50ti lidi..
Odpovědět
Profilova fotka
@iveete no pokud zvolim jine misto a mam jeste jednu variantu pro nas lepsi :D ta je kousek od domu asi 15km ale pro moji rodinu(otce,mamu,babicky..) uz je do skoro 100km...
Odpovědět
Profilova fotka
Tak oslavu udělejte v místě obřadu a máte vyřešeno ;-) Já osobně bych do tohohle nidy nešla, záměrně jsme volili místo pro obřad, raut i přespání - vše na jednom místě, tak abychom zcela elminivali jakékoli, dle mého zbytečné přejíždění natož 60 km), a aby tedy ten den byl co nejpohodovější, nejpohodlnější, prostě bez zbytečného stresu :-) Mám pocit, že někdy si nevěsty zbytečně vymýšlejí komplikovanosti, které jim potom ve finále, ve svatební den, akorát zbytečně přidělávají vrásky, přitom si mají ten den užít na pohodu :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?