Místo pro svatební raut - okolí Kralup nad Vltavou

Profilova fotka
Ahoj Holky, s přítelem se budeme brát v srpnu a hledám místo na raut, hostinu mít nebudeme. Obřad je naplánovaný na zámek v Nelahozevsi a pak bychom s asi 30 lidmi chtěli grilovat sele a mít k tomu nějaké studené mísy atd. Přemýšlela jsem o Hostibejku, ale prý je tam nový majitel, já jsem ho zažila v roce 2010, kdy tam měla svatební oslavu moje kamarádka. Nevíte, na kolik může takový raut pro 32 osob vyjít? Díky za tipy.
Odpovědět
Ahoj, předpokládám, že už jsi něco sehnala... s partnerem začínáme hledat v okolí Kralup místo svatby, jak obřadu, tak hostinu, sehnali jste něco pěkného? Slyšela jsem, že v Nelahozevsi přímo pod zámkem je dobrá restaurace Marina :-)
Odpovědět
Taky uvažujeme o zámku Nelahozeves a pak jsem taky chtěla Hostibejk. A ten novej majitel je špatnej? Je tam místo na tancování? Uvítám každý typ na raut, Kralupy nebo okolí. Pak mě ještě napadlo Infocentrum směr Chvatěruby, ale nevím, na mail mi ani neodepsali..
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca Ahoj, no jukni ke mne do alba, hodila jsem tam kalkulaci od majitele Hostibejku a jsem z toho trochu v rozpacich no... jako osobne je milej a tak, tak uvidime, budeme to jeste diskutovat..
Odpovědět
Ahoj, díky za info. Zajímalo by mě, jestli, pokud bychom chtěli jen party stan před tou hospodou na tom travnatém prostranství, tak to řeší město nebo ta hospoda? Tam bychom chodili pro pití a WC, ale jinak místo to není už jejich..... Taky by mě zajímalo, jaké počasí takový party stan vydrží.... myslíte, že přežije i vydatný déšť?
Odpovědět
Profilova fotka
@margheritabianca no co vim, tak snad rikal, ze ta louka pred hospodou neni jejich, ale soukromeho majitele..? to by ses ho musela zeptat..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?