Místo pro Svatební hostinu Jablunkovsko

Ahojte holky, nevíte prosím o nějakém krásném místě pro svatební hostinu na Jablunkovsku, případně Třinecku pro zhruba 80 lidí?
Odpovědět
Profilova fotka
Dolní Lomná Beskydka je velmi oblíbená a pěkná
Odpovědět
Hotel Kempa v Bukovci - tam píšou kapacita až 80 osob Dolní Lomná - Nová polana, ale jestli až taková kapacita, to si nejsem jistá :-|
Odpovědět
Profilova fotka
CB Hrádek, s tím, že tam si musíš vařit sama ... měla jsem tam ted svatbu pro 95 lidí a paráda a kolem tolik přírody a všeho, že jsme udělali nádherné fotky tam :) a cena hodně dobrá no
Odpovědět
Hotel Kempa je úžasný, ale pokud tam má zbýt i místo na tancování, vleze se tam prý maximálně 50 lidí. Ale chtěla bych podobný sál akorát trošku větších rozměrů ... Beskydku mi doporučuje hrozně moc lidí, akorát já nesnáším žlutou barvu a tam je sál do žluta celý :D . A kuchyň s obsluhou si sama zajišťovat nechci... Vyzkouším ještě tu Polanu, o té jsem nevěděla. Jinak moc děkuji holky ;-) !!!!
Odpovědět
@makulek aha jasně, to mě nedošlo s tím tancem....žlutý sál bych asi taky nechtěla, je to blbé i kvůli odrazům na fotkách. A v te Polaně měla nedávno jedna známá svatbu, je to nějaké nové teď... Ale kapacitu nevím bohužel a nedočetla jsem se to na jejich stránkách... Tak hledání zdar! :-)
Odpovědět
Co třeba Pod Akáty v Lomné, teď to má nový majitel z polska (Ochodzita) a prý hodně dobře vaří. Nebo v Polsku Pod Tulem, ten je nádherný, nebo Karczma Ochodzita.
Odpovědět
Profilova fotka
Jo, Po Tułem v Polsku je vážné nádherné, ale má to fakt velké ALE, je to tam docela malé, a většinou se tančí venku na terase(pokud jje hodně lidí). Já nejdříve taky pomýšlela na tohle, ale nakonec jsem se bála. Známá se tam vdávala a večer už bylo docela dost chladno (ikdyž se tancovalo, byla prostě kosa) a to myslím byla svatba v létě. Nechtěla jsem riskovat chladné počasí. Akáty v Lomné moc nedoporučuju, ale hlavně kvůli tomu, že sál je tam vymalovaný (tuším, že do oranžové barvy), čili, když máš svatbu třeba ve fialové s modrou, vypadala by ta oranžová hodně rušivě, ale možná to tak vnímám jen já, protože jsem fakt punťa. A jídlo jsme tam zkoušet byli a nebylo to nic moc, docela zklamání, myslím, že Karczma Ochodzita přímo v Polsku je na tom s jídlem lépe, než její sesterská pobočka v Lomné. Jinak s tou Kempou je to naprostá pravda, vypadá to tam naprosto nádherně, ale opět když chceš tančit, je lepší mít méně lidí. Já se rozhodovala právě mezi Kempou a Starou Amerykou, vyhrála Ameryka. http://www.hotelameryka.cz/cs/ - je to zrenovovaná budova. Má super sál (myslím že se tam vleze až 100, ale to bych kecala, prostě moc lidí). My budeme mít plus mínus 80 hostů. Na netu toho moc nemají, doporučovala bych spíše se zastavit, poptat se, ukážou sál, fotky svateb - respektive fotky dekorací a různých barevných kombinací, na kterých se podíleli. Všechny informace řeknou, zatím jsem moc spokojená s přístupem. Zkoušeli jsme jídlo, sice ne přímo z nabídky jídel pro svatby, ale moc nám chutnalo. ;) Byli jsme si tam zarezervovat termín v červnu (bereme se 13. 8. 2016) a říkali nám, že je dobře, že jsme přišli, protože mají na rok dopředu snad každou sobotu něco. Opravdu je to tam teď moc oblíbené, dobře vaří, vleze se tam hafo lidí a příštup super a taky to tam vypadá moc dobře :) Jinak ještě mě napadá Hotel Grůň v Mostech u Jablunkova. Je to tam velké, vaří naprosto výborně, tak snad bude vše ok. Jediné mínus jsou sloupy, které brání ve výhledu třeba na nevěstu atd. ten samý problém je i v Excelsioru v Lomné http://www.excelsior-hotel.cz/cs/ a ještě k tomu tam jsou taky ty vymalované zdi. ;) Doufám, že moje vyčerpávající info pomůže. :)
Odpovědět
Moc děkuji za vyčerpávající informace :) !!!!! Nad Ochodzitou jsem přemýšlela taky, akorát to datum je tam rezervované - protože budeme mít s přítelem 10-ti leté výročí, a zrovna nám to trefí na sobotu, takže svatbu chci jenom v tomhle datu... Byla jsem i na Gruňu a přesně jak říkáš, ty sloupy a hlavně ty sochy jsou šíleně rušivé. Byla jsem se mrknout i na Ameryku a jsem nadšená!!! Ten přístup je parádní, slečna mi dokonce ukazovala výzdoby na stoly, manželský apartmán a spoustu jiných věcí - takže jsem si to tam rezervovala na začátek září.... Děkuji všem za rady :) !!!!!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?