Místo pro svatbu ve Zlínském kraji - tipy

Prosím o typy, doporučení místa ve Zlínském kraji. Ráda bych, aby byla svatba v přírodě 🌲🌾🌿 Děkuji!
Odpovědět
Profilova fotka
Na Chochole v Zádveřicích u Zlína, nejlepší místo ♥ na mých stránkách to najdete u videa Bára & Lukáš, je to schovaný místo na kopci mezi loukama a úplně super ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Je tu spoustu krásných míst, v sobotu jsem fotil svatbu v Pivovaře Vraník v Trnavě u Zlína, mají tam i stodolu a v okolí je krásná příroda. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky záleží, kolik vás bude. Známý má apartmány na Rusavě a prý už se tam nějaké svatby konaly, je tam fakt krásně, ale je to tak odhadem pro třicet lidí... http://www.fuxbph.cz/venkovni-pohledy...
Odpovědět
Profilova fotka
Ranč Kostelany, budeme tam mít letos svatbu a jsem nadšená z přístupu jaký k tomu mají, pan provozní je úžasný :)
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, přidala bych se... nějak nám nevyšlo původně vytipované místo, tak hledáme tipy. Na venkovní svatbu někde v přírodě, nejlíp na jednom místě i s obřadem - stodola, chata, jsme ochotni si nachystat i sami - na obřad nás bude cca 15, večer asi 35. Dívala jsem se i na Vsacký Cáb, ale jsou hodně rozporuplné recenze...Na Chochole je to nádhera, Trnava má plno, navíc stodolu mají tuším až od 50-ti lidí. Jinak z tipů - Penzion v Hluboké, U Výchopňů, Prženské paseky... Krásné prostředí je i na Santově, dnes jsem našla i Hospodu na Dílech, ale vůbec neznám.
Odpovědět
@jjanickaa děkuji, krásné místa, přesně podle mé představy! Jsme od Uh.Brodu a vše je už dost daleko 😶
Odpovědět
@petrnoxnovak to je pouze místo k oddání? Nebo je tam i restaurace/penzion... nemůžu dohledat. Děkuji 🙂
Odpovědět
Profilova fotka
Je to jakoby dům k pronájmu, zahrada pro hostinu, místo pro stan + jedna chata navíc, místo k obřadu tam normálně je (a co jsem viděl i na fotkách, tak je obřad vždycky jakoby z té zadní strany) ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@pollini Ale pozor Na chochole jedine pres agenturu😊Jinak v prirode me napada Buchlovsky dvur (jen objekt k pronajmu a mimo prazdniny), hotel Buchlov, ekofarma Sadky (tam jsem vzdy chtela svatbu, ale je to uz moc proflakle, svatby jsou jak na bezicim pasu- patek, sobota, svatky), dvur Honetice (pres prazdniny chteji min 80 lidi, ale misto nadherne, byl to nas typ, ale nakonec jsme to vyradili), amfik bukovina, halda borsice, Kaminka, Dvur pod staryma horama (nase misto😊 ale neni to uplne moc v prirode. Po zvazeni kladu a zaporu vyhralo toto😊),Zikmundov, penzion Malovany, pak lesni hotel bunc, hotel Skanzen na Modre (opet neni uplne v prirode, ale kousek kaplicka -civilni snatek). Jeste se zamyslim😊
Odpovědět
@iviiiii děkuji za typy! Dvůr Honětice je nádherné místo, ale už moc z ruky. Zbytek totálně plný. I já jsem vždy měla jasno s Ekofarmou Sádky. Loni jsme tam byli na svatbě a jídlo bylo strašné, o obsluze ani nemluvím za tu sumu co tam chtějí. Buchlovský dvůr byl můj druhý typ a tam je strašně vysoký nájem, čím by se to o dost prodražilo a plno starostí k tomu. Nevíte, jak je na tom cenově Zikmundov?
Odpovědět
Profilova fotka
@pollini o tom jidle na sadkach mi kamoska, ktera tam byla na svatbe, rikala taky. U na honetice ztroskotaly hlavne na ubytku hlavme(5 pokoju po peti). I nad cenou jsme dost vahali. Chysta se to v patek, takze uz tam nekteri kamaradi a rodina by byli, takze ubytko, vecere, snidane. Pak to same ubytko ze soboty na nedelu, snidane... Uz to moc rostlo. Ja se chtela taky vzdy vdavat v prirode. Ale trochu jsem z toho musela ustoupit a nevadi😊i kvuli svatebcanum a pocasi. Nebude to tak moc venku. Zikmundov jsem slysela kolem 2000 na osobu plus uzavreni penzionu pro svatbu. Ale co je na tom pravdy, netusim. Ale kamoska budou zjistovat informace po dovolene, tak kdyz se neco dozvim, dam vedet. Kuchare maji luxudniho😊Varil na jedne oslave, kde jsme byli😊
Odpovědět
Profilova fotka
@pollini A vy to chcete na letosek?? To se obavam bude uz skoro vse plne😞 Jeste bracha bude mit svatbu Na Pinduli na Pindule. Ale na letosek tam nebudou mit rozhodne misto. Oni to zamlouvali v breznu 2018 a prvni termin 2019 jim nabidli zari. My taky zamlouvali misto na 2020 v rijnu 2018.
Odpovědět
Článek se načítá
@iviiiii my jsme chtěli letos září kdyby jsme natrefili na místo, případně jaro 2020 a netušila jsem, že je to tak předem zamluvené 🙄 O Pinduli jsme také uvažovali, budou mít hostinu venku na terase? Vnitřní prostory se nám moc nelíbili. My by jsme se chtěli vléz do částky 1500,-/os. Ještě jsme se byli dívat na Velehradě “Mlýn”, je to po pravé straně kostela. Mají tam “stodolu” kde je hostina, případně i terasa a velká plocha a stromy okolo, vypadá to tam také moc hezky. Tak zvažujeme i toto místo. Dokonce mají 2volné termíny v červenci.
Odpovědět
@iviiiii dívala jsem se vám do alba a máte to krásně namyšlené 🙂 jak to vychází cenově na tom vašem místě jestli se můžu zeptat?
Odpovědět
Profilova fotka
@pollini dekuju😊cca 1200-1600. Nejaky presny nastrel nemame, svatbu mame az pristi rok. Ale kamarad se zenil tam loni a meli cca 1300/osoba😊
Odpovědět
Profilova fotka
@pollini je, tak jsem se úplně minula 😉 hodně štěstí při hledání a krásnou pohodovou svatbu 😉
Odpovědět
@jjanickaa děkuji! Snad se nám podaří vybrat 💕
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?