Misto pro svatbu - v okoli Prahy či Vysočina

Prosím o radu. Plánuji podzimní svatbu - zari, rijen 2016, ale jeste jsme nevybrali misto. Max. pocet hostu 32. Obrad cirkevni, hostina/raut a ubytovani nejlepe na jednom miste. Vse co se nam libi je bud obsazene a nebo vazne komunikace. 😕 Dekuji vsem za pomoc.
Odpovědět
my to máme na Strnadovském mlýně... je to tam super
Odpovědět
@elisnovakova dekuji mrknu se :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Velký Osek...Motel u Jezera, tam jsem měla svatbu já a bylo to perfektní...
Odpovědět
Dobrý den, svatební hostinu vám v uvedeném termínu velice rádi připravím. S pořádáním svateb máme bohaté ( 23 let ) zkušenosti. Můžeme vám udělat vše na jednom místě. V příloze vám posílám obecnou nabídku , kterou spolu upravíme podle vašich požadavků a přání. Nejlépe bude , když se zastavíte a probereme všechno osobně. Budu se na vás moc těšit . Reference na náš hotel naleznete na :http://www.beremese.cz/catalog/vendor/svornost/ S pozdravem Mgr. Tomáš Král ředitel hotelu Hotel Svornost 20 let tradice staň se naším fanouškem na facebooku
Odpovědět
Dekuji za reakce:-)
Odpovědět
http://www.pohoda-naramec.cz/cz/ můžu doporučit!!!
Odpovědět
@meduljenka5 ahoj, tak to máme stejný vkus:) zkoušeli jsme, ale bohužel nemají již pro 2016 volný sobotní termín :(
Odpovědět
@kazzz tak to jsem nevěděla,škoda. My tam byli hrozně spokojeni ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi pro Vás upořádáme svatební hostinu dle Vašich požadavků. Krátké video o svatbách u nás: http://www.mlynskydomov.cz/?svatby-a-... • Možnost uspořádání obřadu u nás na zahradě • Kapacita vnitřní restaurace na sezení je 80 osob, na zahrádce 30 osob • Prostor na tanec. Doporučíme hudbu, DJ • Cena 4-chodového svatebního menu od 270,- Kč • Otevřeno pro Vás budeme mít tak dlouho, jak si budete přát • Poplatek za pronájem prostor platíte pouze při akci přesahující půlnoc • Přivézt můžete vlastní dort, výzdobu i alkohol (účtujeme tzv. špuntovné“) • Ubytování pro cca 35 osob • Parkování pro 20 vozů vedle restaurace, ubytovaní parkování ve dvoře • MHD v dosahu Pokud Vás má nabídka zaujala, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, kde najdete odpovědi na všechny Vaše otázky, vzorové kalkulace, od menu, přes raut a ž k výzdobě, či ukázku příkladu na kolik vyjde svatební hostina včetně nápojů, svatebního dortu atd. Snadno si tak vytvoříte prvotní představu o cenách. A kdyby jste přeci jen váhali - loni jsme získali ocenění 5. nejlepší místo roku 2014 od Marriage guide  ;-)
Odpovědět
Dobrý den, děkuji za nabídku, podívá se na uvedený odkaz:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?