Místo pro svatbu v okolí Plzně

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli neznáte nějaké hezké místo pro svatbu v Plzeňském kraji, s ubytováním. Nejlepší by byl nějaký statek. Koukala jsem na statek v Újezdu u Plánice, ale mnoho nevěst tady odradila cena. Bohužel 100 tis. se nám do svatby investovat nechce. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Býkov :D
Odpovědět
Tam měla minulý rok svatbu sestra. :) Líbilo by se nám něco na způsob statku nebo někde v přírodě s možností večerního grilování. :) Asi tak pro 30-40 lidí.
Odpovědět
Dobry den, zkuste penzion Zuhansta v Busovicich. Lze si pronajmout cely penzion a vse si zaridite sami. Ubytovani je asi pro 20 lidi. My tam mame svatbu ted v sobotu, tak jsem zvedava ;-)
Odpovědět
@ratajovav děkuji za tip, určitě se podívám a v sobotu držim palečky ať vše vyjde dle představ a hodně štěstí. :(
Odpovědět
My se budeme brát v lesní restauraci Lipovka, budeme tam mít obřad ve venkovním altánku, hostinu i pak ubytování. ;-) Je to uprostřed lesa, krásné prostředí, navíc budeme moci grilovat, což je paráda. :)
Odpovědět
@odlaska na to už jsem koukala a vypadá to tam krásně a grilování máme také v plánu. Byli jste tam osobně se mrknout?:) A jestli můžu se zeptat jak cenově? :)
Odpovědět
@abarca Byli jsme tam osobně na jídle - výběr jídla trochu zastaralý, ale chuťově to nebylo špatné, například ryby měli výborné. Navíc my budeme chtít jen společnou polévku a pak právě gril, takže pro nás jídlo bylo takové nepodstatné. Cenově bych řekla tak normálně, záleží, jak si nastavíte pravidla, co budete platit atd. Za nás hrálo prim krásné okolí, pozitivní zkušenost z jiné svatby v Lipovce a také příjemný provozní. Akorát je tam hned plno - jestli sháníte na příští rok, tak ok, ale teď už tam volnou sobotu nenajdete.
Odpovědět
@odlaska sháníme až na příští rok, tak to by snad mohlo vyjit. Zítra tam napíšu. Děkuji za info. :-)
Odpovědět
@abarca My máme svatbu 2.9., tak jestli chcete, tak si pak napište a dala bych vědět, jaký to tam bylo. ;-)
Odpovědět
@odlaska Jestli můžu tak já určitě napíšu. :) O víkendu se tam asi zajedeme mrknout, ale od Vás to bude užitečnější. :)
Odpovědět
ahoj zeny. Ctu, ze planujete svatbu na Lipovce. Jak to tam ted je? Jak cenove?> Co alkohol? catering? Co si mohu dovezt sveho? Nevite?: Dekuji
Odpovědět
Ahoj @michalka96 :), nám řekli, že si berou 1000 ,-/osobu. Do toho se vejde menu + pití (teda podle toho co budete pít). Zajistit si musíte dort a pokud chcete nějaký zákusky nebo koláčky. Za obřad si berou 5000,- kč a je v tom výzdoba altánku a myslím i stolů. :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
my jsme to meli na rybníku Bolevák, v kempu Ostende :-)
Odpovědět
Ahoj, dávám typ na Statek Černá ovce na okraji Plzně (část Plzeň Roudná). Zatím není možnost s ubytováním, možná někdy do budoucna, ale prostředí i chování personálu je super. Měli jsme tam svatbu 5.8. a mohu jenom chválit. Vaří převážně z lokálních surovin, grilování je možné ve venkovním krbu. Co jsme si mohli dovézt sami, byl dezert (dort) a koláčky. Výzdoba byla na domluvě, pokud bychom chtěli, byla možnost od nich, samozřejmě ale za poplatek.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
@lena75 Dobrý den, vím, že už je to nějakou dobu, ale kolik byl pronájem v Černé ovci? Děkuji, Anna Keslová
Odpovědět
@abarca Ahoj. Byl jsem v Lipovce jako host na svatbě loňský rok. Prostředí pro obřad pěkné, venkovní hostina v altánu skvělý, parkoviště dostatečný, ubytován jsem nebyl. Nevím jestli si jídlo speciálně vybírali nebo to byla běžná nabídka, ale něco takového jsem nečekal. Oběd výborný, chuťově dokonalé, esteticky na talíři také. Co se týká oběda i potom rautu tak samá chvála. 🙂
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?