Místo pro svatbu v okolí Plzně - tipy

Hezký den, chtěli bychom se s přítelem letos vzít a mít podzimní svatbu v okolí Plzně, Klatov, na Šumavě,... Ideálně aby tam šlo mít obřad, hostinu i přespat, případně někde v okolí pro cca 65 lidí. Nevěl by někdo náhodou o něčem? Pár tipů máme, ale ještě nás nic úplně neoslovilo... Moc děkuju za pomoc :)
Odpovědět
Profilova fotka
@rapet Angusfarm Soběsuky. Nádherné prostory, perfektní servis i jídlo. Jen ubytování přímo v Angusfarm tak nemá tak velkou kapacitu - do penzionu se vejde 20 lidí, dalších myslím 20 pak může spát v jedné větší místnosti na zemi na matracích (u nás tam takhle spali kamarádi), pro zbytek byste museli najít něco v okolí. Držím palce s hledáním :-)
Odpovědět
@anysek01 děkuju za tip, ty jsou mezi vytipovanýma :) Mohla bych se zeptat, jak to vyšlo cenově? Začala jsem se dívat tento týden, takže ještě nemám úplně rozhled :)
Odpovědět
Jen Angus Farm už asi zabookujete jen na všední den 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Restaurace a hotel Lipovka u Všerub .
Odpovědět
Profilova fotka
@rapet dobrý den, nedávno jsem narazila na RS Zátiší. Nevím, jestli je to podle Vašeho gusta, ale vše na jednom místě by udělat šlo http://www.hotellevne.cz/514/rekreacn... a je šance, že byste ještě našli volný termín.
Odpovědět
@ppawlusha dobrý den, děkuji za tip, ale tohle není úplně podle našich představ, budeme hledat dál..
Odpovědět
@luciana5558 děkuji..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?