Místo pro svatbu (střední Čechy), poraďte

Ahoj, prosím poraďte. Hledáme místo na svatbu. Nejlépe vše na jednom místě, a obřad bychom chtěli venku v zahradě. A to všechno za rozumnou cenu. Je vůbec možné něco takového najít? Začínám být už trochu bezradná. Děkuji
Odpovědět
a co Sázava? Klaster-sazava tecka cz/svatebni-obrady/ pani Maruška z květinky je ochotná poradí co kde atd , krásné místo
Odpovědět
@zlobidylko My jsme měli nakonec svatbu na Kladně v hotelu La Park a před tím jsme se ještě byli dívat v hotelu Lions Nesuchyně a v penzionu V polích, Malé Čičovice. Na všech místech můžeš mít obřad, hostinu i případné ubytování a ceny nám přišli celkem OK.
Odpovědět
Profilova fotka
Mlynskydomov v Jinočanech u Prahy. Obřad venku na zahradě, nebo v místní ( nevysvěcené) kapličce. Rozumné ceny určitě máme, i když záleží také co za ně očekáváte. Při osobní schůzce poradím, jak na svatbě u nás ušetřit za zbytečné výdaje, přitom si užit krásné prostředí, personál který se o Vás postará a Vy si můžete Váš den užít s pocitem nejkrásnějšího dne v životě.
Odpovědět
Profilova fotka
Marína Orlík...krásný, v lese u řeky. My tam budeme mít taky svatbu a jak jsme se tam jeli podívat okouzlilo nás to. Skvělá domluva!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?