Místo pro svatbu, střední Čechy, nejlépe vše v jednom

Ahoj holky, obracím se na Vás s velikou prosbou - hledáme místo na svatbu ve středních Čechách - nejlépe Nymbursko či Mladoboleslavsko ale nebráníme se dojet i dále..Chtěli bychom svatbu, hostinu i přespání na jednom místě, nechceme se stresovat přejezdy atp. Bohužel jsem zjistila, že hledat nyní na léto je už trochu pozdě :-( Vůbec mě nenapadlo, že bude vše pěkné - tedy to co se dá na netu snadno nalézt plné :-( Prosím nevíte někdo o hezkém místě v přírodě, kde by se dal udělat hezký obřad venku a navíc ubytovat cca 40 lidí? Bohužel Liškův mlýn i hotel Všetice jsou plné...začínám mít pocit, že se budeme muset vzít až příští léto =-) díky moc všem za rady!!!
Odpovědět
1
2
@kuk123 Křivoklátsko je asi daleko?
Odpovědět
pokud to bude stát za to a cenově dostupné tak proč ne :-) jsem bezradná, takže kdekoliv kolem Prahy je ok :-)
Odpovědět
@kuk123 Dvůr Míče * http dvur-mice.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuk123 a odkud jsi?
Odpovědět
Profilova fotka
Já to měla v Novém Jáchymově (hostinu,raut,spaní), dělají tam i obřady, je to Křivoklátsko,mají tu reklamu v katalogu firem ;-)
Odpovědět
spygy jsme z Lysé nad Labem, ale rodiny máme dost roztahané - naši Mladoboleslavsko, přítele Semilsko...takže stejně se bude muset cestovat...Lendo26 díky, mrknu na ně!
Odpovědět
@kuk123 Nemáš za co.
Odpovědět
Profilova fotka
@kuk123 tak co jsem zaslechla, tak je hezký zámek Loučeň, my máme obřad v Benátkách nad Jizerou. Dále jedině můžu doporučit se mrknout na tuto adresu: svatebni-katalog.cz/katalog-firem
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj , po zkušenosti na svatbě sestřenice mého přítele doporučuji kousek u Prahy za super ceny toto svatbyahostiny. uvodni-strana,1 , moc fajn personál, hezké prostředí, obřad lze mít u nich na zahradě, nebo při svatbě do 40 osob v místní kapličce v Jinočanech.
Odpovědět
já se vdávám na statku Ondříkovice také vše v jednom. tak koukni.. Je to kousek od Turnova..
Odpovědět
ahoj, my máme svatbu v Usedlosti Drtina na hranici Stř. a J. Čech, volno si myslím, že v létě ještě mají...jen nevím, jakou máš představu o svatbě...nemají tam restauraci(budeme mít raut)....nám to tam třeba vyhovuje, protože si chceme vše zařídit a kamarádi budou spát pod stanem jinak je tam pár míst na přespání klasicky i na postelích
Odpovědět
ahoj všem, díky moc všem za příspěvky!! Na Loučeň jsem taky koukala, jenže po tom, co jsem viděla ceny jsem si nechala zajít chuť :-( na statku Ondříkovice se byl podívat přítel - v létě to tam asi bude moc fajn, jen máme hodně členitou rodinu a se spaním je to tam složité - pokoje po 9ti a 6ti je hodně..Na Drtinu se podívám, zní to každopádně zajímavě ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Co takhle ještě Selský Mlýn? spalenymlyn. Já právě taky sonduju, kde je co a mám podobný problém jako ty, jen to ještě není ve fázi akutnosti. Svatbu plánujeme až na rok 2013, ale proč nekoukat už teď :)
Odpovědět
penzion Vyskeř - chválila jsem v jiném příspěvku. Určitě se tam místečko najde
Odpovědět
Jestli ti nevadí dojet si i dál, tak my to máme u Havlíčkova Brodu. Na zámku Rozsochatec. Zajišťovali jsme to přes paní Markovou. Mrkni na marek.penzion. nalevo úplně poslední odkaz zámek. Samostatný stránky to asi nemá. Je tam ubytování, dá se tam oddat na zahradě nebo v kapli a pronájem zámku stojí 3000-5000Kč Paní Marková tam zajišťuje catering, není tam kuchyně. Určitě se tam zajeď podívat, já jsem byla nadšená.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky - přidávám tip na hostinu s rautem v zámecké restauraci ve Vlašimi, vč. hudby, výslužek, výzdoby, 4 chod.menu a rautu , myslím že docela dobrá nabídka , nyní v akci , bohužel už jen dnes : http://www.slevmeto.cz/Sleva/02-2-kop...
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Hulín, Strnadovský mlýn...okolí Sedlčan - to už by bylo od Vás teda trochu dál
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky můžeš zkusit mít obřad v Benátkách nad Jizerou , nebo v lysé v Bon repos a pak jen přejed do Kochánek na hřiště je tam krásné prostředí a ubytování i se snídaní do 200,- tak to můžeš zkusit :-)
Odpovědět
Ahojky,my to máme v hotelu Galatea v Kosmonosech :-).Záleží asi taky na tom kolik do toho hodláte investovat
Odpovědět
ahoj, naše jedna známá se nedávno brala v penzionu v Jizerských horách http://www.ubytujsevjizerkach.cz/ Pronajmula si celý objekt a mohla si tam ubytovat okolo 20 hostů, penzion je na kopci s pěkným výhledem. Pokud to nebude pro Vás moc daleko, podívejte se tam.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
My budeme mít svatbu v parkhotelu na Mozolově. Není to sice super luxusní zařízení, ale vejde se tam hodně lidí a k dispozici budeme mít celý areál hotelu včetně parku, hrišť a krytého bazénu. Mají tam 3 různé typy ubytování (chatka, bungalov a hotel). Obřad budeme mít přímo v jejich parku, protože se nám nechce nikam jezdit. Na svatbě by mělo být cca 60lidí a tohle je jedno z mála míst kam se nám všichni za rozumnou cenu vejdou :-) www.mozolov.cz
Odpovědět
Ahoj planujem svatbu na pristi rok a take hledame nejake pekne misto kde by byl mozny obrad pekne doceni a obed pro cca 30lidi a aby to bylo v okoli Brandysa nad Labem. Brandysky zamek nechceme protože máme svého oddavajiciho a ten na zamku neni povolen.
Odpovědět
Profilova fotka
par tipu na pekna mista pro konani svatby najdete na nasich stankach - odkaz v mem profilu... 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podívejte se na nový park v Toušeni, příští rok by už mohla být i dokončená rekonstrukce vily... Nebo zámeček ve Ctěnicích - slyšela jsem ale, že tam je také horší domluva ohledně organizace (3 roky zpět) Chvalská Tvrz - Horní Počernice Hotel Čertousy
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahojky, nevim jestli ještě aktuální tvuj dotaz, ale určitě doporučuji LOBEČ. Je to na Kokořínsku, užasný zámeček s úžasnou zahradou a úžasnou paní Pavlíkovou jako majitelkou a velkou pomocnicí při organizaci. Vše na jednom místě. Spolupracuje i s dodavateli na kytky a sladky, všechno mi přivezli až na místo, žádný starosti. Můžeš mrknout na album fosinky, 25.6.2011. Kdyby další dotazy, jsem k dispozici. :-)
Odpovědět
Ja doporucuji areal Green Valley v Chotysanech. Vse na jednom miste i s moznosti prespani. Ja tam mela svatbu letos pro 90 lidi, odpoledne/vecer nas bylo kolem 100 lidi. Jsou velice ochotni.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
NEDOPORUCUJI GREEN VALLEY! http://www.beremese.cz/forum/misto-sv...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, můžeme nabídnout vše na jednom místě během vašeho exklusivního svatebního víkendu na Statku Vletice. Od obřadu, přes hostinu, veřerní raut a zábavu až po nedělní odpočinek u bazénu v místě s nezapomenutelnou atmosférou. Jsme necelou hodinu od Prahy.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?