Místo pro svatbu pro 60 hostů do 300.000 kč

Zdravím všechny, Hledáme místo pro svatbu i s přespáním pro 60 lidí, kde by rozpočet nepřekročil 300.000 Kč za pronájem, hostinu, alkohol a přespání. Celkově máme rozpočet na svatbu 400.000 Kč s tím, že v této částce by mělo být vše, tedy i šaty, oblek, prstýnky, výzdoba, fotograf, DJ, dort, atd. Je to vůbec reálné? Představovali bychom si třeba nějaký statek nebo něco takového. Svatba by měla být v říjnu. Rodinu a přátele máme v severních (okolo Mostu) a základních (okolo Sokolova) Čechách a v Praze. Moc děkuji za jakékoli tipy.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den, jsme farma na samote u lesa 😉 nabizime, spickovy catering, velkou miru seberealizace, pres 100 luzek ve trech kategoriich, hlavne pohodovou svatbu bez omezeni a nesmyslu na cely vikend a na korunu presny a jasny garantovany budget bez nianci 😎 pro vic info me nevahejte kdykoliv kontaktovat idealne telefonicky pro nejlepsi zpetnou vazbu pro Vase dotazy, anebo pres formular na nasem webu kde naleznete i prehled terminu. V rijnu jsou volne vsechny vikendy krome posledniho a je tam nejaka mensi sleva.. Budu se tesit na Vas feedback 😉
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Sic nenabízím místo apod., ale pokud byste hledali kapelu, mohu nabídnout naše služby. Hezký den. Kapela Bosáci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den @monika_kalatova, můžeme nabídnout volné termíny u nás v Benešově mlýně v Táboře. Jedná se o areál bývalého mlýna, který pronajímáme na celý víkend a vše můžete mít ve vlastní režii - dá se tedy ušetřit. Ubytování v místě je 14 lůžek, dají se postavit stany na zahradě a Tábor má dostatečnou ubytovací kapacitu...
Odpovědět
Zdravím, nevím jak daleko něco sháníte? Ale pokud může být dál, tak na Vysočině penzion Na Bělisku, s cenou se určitě vejdete se vším a vše můžete mít na jednom místě (obřad, hostinu, ubytování)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?