Místo pro svatbu - obřad, hostina, ubytování vše na jednom místě. Jižní morava, poraďte prosím.

Ahoj nevěsty, potřebuju radu ohledně výběru místa na svatbu. Měli jsme domluvený Nemojanský mlýn (okr. Vyškov), po tom co jsme to viděli to byla jasná volba. Když jsme chtěli před dvěma týdny zarezervovat termín na matrice, tak byli nepříjemní a prý v důsledku změny v zastupitelstvu se tam ani svatby vůbec nemusí konat. Řekli jsme si fajn, počkáme po volbách, ale ještě jsme teď zjistili, že je hotel zavřený kvůli žloutence. Nějak se mi nechce riskovat a mít svatbu, kde se stane něco takového. Takže teď hledáme nějaké jiné pěkné místo, kde by se dal udělat obřad, hostina a zároveň ubytovat hosty. Prosím poraďte místo v okolí Brna, jižní morava nebo vyškovsko. Moc děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Penzion Hájovna v Dolních Věstonicích :-) minulý víkend jsme tam měli svatbu, obřad v krásné obrovské zahradě, ubytovaní ( krásné, čisté, vonavé, až pro 40 osob), hostina,....vše v jednou :-) a já musím říct že UŽASNÉ!!! a to jsem hodně náročna :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hodně si chválí hotel kousek od Nemojan - G Hotel v Lulči. Mají tam krásné venkovní místo pro obřad, rozlehlou zahradu s bazénem a zastřešenou terasou, hezké ubytování i interiéry - je to kousek za koupalištěm v lomu, na začátku lesa...jen je důležité, pro kolik to chcete mít lidí. Je to spíš pro svatbu do 50 lidí. Pak si také chválí hotel Allvet kousek od Vyškova. Ve Slavkově u Brna je zase Vila Austerlitz, která má také kouzlo...opět je to ale o počtu lidí...Na opačnou stranu je úžasný sklep U Hroznu v Čejči. Sice trochu vyšší cenový standard, ale stojí za to - hotel Pavlov v Pavlově...Ať vyberete místo přímo pro vás! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji Rosetu v Radějově u Hodonína, mají tam růžovou zahradu, altán pro obřad i ubytování, na ubytování sice jen asi cca 20 míst..ale kousek dál je hotel Radějov..asi 3km od Rosety..My tam budem mít svatbu 12.6. ale mají už asi všechny soboty do září obsazené..takže bud po září a nebo nějaké pátky by byly snad volné...Ale jinak domluva super, výzdoba, prostory, organizace hostů při obřadu, atd. vše v ceně..;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neni to uplne kousek od Vyskova, ale je to super lokalita - Ekofarma Sadky - Kunovice. Vse na jednom miste a naprosto unikatni prostredi s ubytovanim. V pripade zajmu zaslu odkazy galerie nebo foto-videa.
Odpovědět
Profilova fotka
Zamek Novy svetlov, meli jsme vse v jednom - Obrad, hostinu, raut a prespani a bylo naherne. Krasne prostredi, na ceske pomery luxus! http://www.zameksvetlov.cz/
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 letech
Ahoj! Nám se na jižní moravě obecně moc líbila obec Pavlov. Byli jsme tam teda jen výlet s ubytováním v pensionu tady https://www.pensionflorian.cz/ ale úplně jsme si říkali že ta obec je jako dělaná na svatbu. Je to prostě typická Morava, typická Pálava s veškerou svojí atmosférou a spoustou fotogenických míst. Třeba nedaleký Archeopark Pavlov a jeho budovy nás úplně očarovaly a hned jsme si říkali jak by u nich byly krásné svatební fotky...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?